Vatsug Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tak jsem se díval jestli jde vypnout automat. zatahování ručky, ale v mém případě nejde. Tuto možnost v menu nemám, takže uvolňuji dál jak jsem tu už psal. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ruční brzdy se nebojte.Hlavně od r.v. 2011 nejde navolit ruční vypnutí po vypnutí motoru.Měl jsem scénika a tam to fachalo ok.Nyní též nemám problém.Jinak ve vlákně o topení a ohřívání motoru jsem napsal ,že pokud se motor ohřeje na 90 st. a potom klesne teplota pod 70 st. i nížě,měl jsem tento problém,a nahoru již neleze,tak bývá závada v jakési klapce sání ,kde je i termostat a ten se ztasekával.Tento týden mi celý tento komponent vyměnili a i při -18 st neklesla ručička pod 80 st.Jiný problé je jízda v koloně nebo z kopce.V těchto mrazech je potřeba ,aby byl motor kapku pod zátěží. Jinak pokud mohu doporučit servis na pažouty tak my jezdíme z Kolína do Bystřice nad Pernštejnem.Technik tam je pan Šudoma a to je člověk na svém místě a ten přístup.To se jentak nevidí.Přikládám kontakt 566551584 nebo 724207107 klidně se odvolejte na Otradovského z Kolína.V Praze mají centrálu:Peugeot Kopecký ale Bystřice je Bystřice.Snad Vám tento článek k něčemu bude.Jinak ještě k samotnému topení.V okruhu jsou topná tělíska která urychlují tvorbu teplého vzduchu do kabiny.Pouze frantíci jedno tělísko ubraly kvůli úspoře.Ale i tak to topí poměrně rychle.Proto Vám teplota vzduchu neodpovídá teplotě na budíku.Čus ozzy. Citovat
elton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ozzy vítám tě na foru koukám, že ti už příspěvky jdou Citovat
rick Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Automatiku ruční brzdy jsem vyzkoušel v mrazu okolo - 20 na horách a nebyl problém.Spíš mi to někdy při delším stání v garáži nejde hned uvolnit,asi tam něco přirezne,nebo nevim co.Musím dát víc plynu a pak to povolí,a utrhne se to. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ricku,koukám ty už to auto máš taky pěkně zmáklý. Citovat
Vatsug Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ta ručka povoluje poměrně pomalu když nastartuji a rychle se chci rozjet. Tam má prodlevu a pak ještě po zařazení zpátečky.Teď v mrazech si ale dávám na čas. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 S tou ručkou buď v klidu,je to všechno elektromechanika a v těchto mrazech je vše zatuhlé a tudíž jde pozvolna.Nic na závadu.Studenému motoru také hned nenaložíš.Jinak když stojíš se zabrzděným a nastartovaným autem tak ho odbrzdíž tak,když sešlápneš pedál brzdy a rukou zatlačíš na ovladač brzdy u řadičky. Citovat
rick Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ricku,koukám ty už to auto máš taky pěkně zmáklý. Ani né,na to tady máme Eltona:) Já spíš motorky. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Jinak kluci,postupně si čtu Vaše info od začátku a vesměs převládají pozitiva a i se u toho člověk nasměje,hlavně u Eltonových hlášek. Citovat
cartmen Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Eltone ja mám z ty rucky pocit ze brzdi na vsechny 4 kola. Zatim nic neprimrzlo maka to dobre. Ale je fakt ze u nas vic nez -16 nebylo. Citovat
elton Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Brzdí jenom na zadní, zjistil jsem to když bylo auto na zvedáku. Citovat
ozzy1 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Eltone, s těma hláškama jsem to nemyslel ve zlým.Spíš se směji tomu,jak se mezi sebou navzájem špičkujete.Jinak ručka fachá pouze na zadní kola.Jinak s autem jsem také nad míru spokojený a tu výměnu zasekávajícího se termostatu, že to nešlo ohřát beru spíš jako pozitivum, že se to za těchto mrazů objevilo dokud to je v záruce. Citovat
ozzy1 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Chlapy,jak řešíte aditiva do nafty?Věříte tomu co na pumpě natankujete? Citovat
rick Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Nevěřim a do Vita dávám Castrol a nebojím se tankovat kdekoliv:) Citovat
Vatsug Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 ozzy tady jsi mezi lidma. Hovada tu nejsou. Citovat
ozzy1 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Tak teď nevím,čím jsem se provinil?:mad:Jinak do Zlína jezdím rád,nějaký pan Dobeš tam má výbornou slivovici. Citovat
elton Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Tak dneska jsem se rozhodl jet velkým (jinak v om počasí jezdím s 206) , PO destei minutách s lopatou jsem ji vykopal, šťastný nastartoval a dal zpátečku, Najednou v autě řev jako na lodi, všechny parkáče se zbláznily, tak jsem vylezl a jedem podruhém očušťoval. Kdy už se to počasí zlepší. Citovat
martinecondrej Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 tak jsem včera poprvé zapadl s peugeotkem. Zafoukaná silnice a musel jsem se vyhnout autu proti mě. Sněhu bylo po SPZ a jak jsem zpomalil, tak to sedlo na břicho a konec. Čtyři chlapi s tím nehnuli, pomohlo až lano a vyškubání za kouli. Ještě jednou moc děkuji posádce bílého Transportéru. Asi si to nepřečtete ale díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.