Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se díval jestli jde vypnout automat. zatahování ručky, ale v mém případě nejde. Tuto možnost v menu nemám,:bojim takže uvolňuji dál jak jsem tu už psal.:)

Odesláno

Ruční brzdy se nebojte.Hlavně od r.v. 2011 nejde navolit ruční vypnutí po vypnutí motoru.Měl jsem scénika a tam to fachalo ok.Nyní též nemám problém.Jinak ve vlákně o topení a ohřívání motoru jsem napsal ,že pokud se motor ohřeje na 90 st. a potom klesne teplota pod 70 st. i nížě,měl jsem tento problém,a nahoru již neleze,tak bývá závada v jakési klapce sání ,kde je i termostat a ten se ztasekával.Tento týden mi celý tento komponent vyměnili a i při -18 st neklesla ručička pod 80 st.Jiný problé je jízda v koloně nebo z kopce.V těchto mrazech je potřeba ,aby byl motor kapku pod zátěží.

Jinak pokud mohu doporučit servis na pažouty tak my jezdíme z Kolína do Bystřice nad Pernštejnem.Technik tam je pan Šudoma a to je člověk na svém místě a ten přístup.To se jentak nevidí.Přikládám kontakt 566551584 nebo 724207107 klidně se odvolejte na Otradovského z Kolína.V Praze mají centrálu:Peugeot Kopecký ale Bystřice je Bystřice.Snad Vám tento článek k něčemu bude.Jinak ještě k samotnému topení.V okruhu jsou topná tělíska která urychlují tvorbu teplého vzduchu do kabiny.Pouze frantíci jedno tělísko ubraly kvůli úspoře.Ale i tak to topí poměrně rychle.Proto Vám teplota vzduchu neodpovídá teplotě na budíku.Čus ozzy.

Odesláno

Automatiku ruční brzdy jsem vyzkoušel v mrazu okolo - 20 na horách a nebyl problém.Spíš mi to někdy při delším stání v garáži nejde hned uvolnit,asi tam něco přirezne,nebo nevim co.Musím dát víc plynu a pak to povolí,a utrhne se to.

Odesláno

Ta ručka povoluje poměrně pomalu když nastartuji a rychle se chci rozjet. Tam má prodlevu a pak ještě po zařazení zpátečky.Teď v mrazech si ale dávám na čas.

Odesláno

S tou ručkou buď v klidu,je to všechno elektromechanika a v těchto mrazech je vše zatuhlé a tudíž jde pozvolna.Nic na závadu.Studenému motoru také hned nenaložíš.Jinak když stojíš se zabrzděným a nastartovaným autem tak ho odbrzdíž tak,když sešlápneš pedál brzdy a rukou zatlačíš na ovladač brzdy u řadičky.

Odesláno

Jinak kluci,postupně si čtu Vaše info od začátku a vesměs převládají pozitiva a i se u toho člověk nasměje,hlavně u Eltonových hlášek.

Odesláno

Eltone, s těma hláškama jsem to nemyslel ve zlým.Spíš se směji tomu,jak se mezi sebou navzájem špičkujete.Jinak ručka fachá pouze na zadní kola.Jinak s autem jsem také nad míru spokojený a tu výměnu zasekávajícího se termostatu, že to nešlo ohřát beru spíš jako pozitivum, že se to za těchto mrazů objevilo dokud to je v záruce.

Odesláno

Tak teď nevím,čím jsem se provinil?:mad:Jinak do Zlína jezdím rád,nějaký pan Dobeš tam má výbornou slivovici.

Odesláno

Tak dneska jsem se rozhodl jet velkým (jinak v om počasí jezdím s 206) , PO destei minutách s lopatou jsem ji vykopal, šťastný nastartoval a dal zpátečku, Najednou v autě řev jako na lodi, všechny parkáče se zbláznily, tak jsem vylezl a jedem podruhém očušťoval. Kdy už se to počasí zlepší.

Odesláno

tak jsem včera poprvé zapadl s peugeotkem. Zafoukaná silnice a musel jsem se vyhnout autu proti mě. Sněhu bylo po SPZ a jak jsem zpomalil, tak to sedlo na břicho a konec. Čtyři chlapi s tím nehnuli, pomohlo až lano a vyškubání za kouli. Ještě jednou moc děkuji posádce bílého Transportéru. Asi si to nepřečtete ale díky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...