cartmen Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Mlhovky používám jen proto abych byl vidět, jinak jsou naprd stejně jako byly naprd u každýho auta které jsem měl Za poslední měsíc jsem služebně nalítal 5500km a naprostá spokojenost. Já tomu říkám pohoda na kolech. Supr... Jo a přidám fotku mojí kanceláře Citovat
cartmen Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Mlhovky používám jen proto abych byl vidět, jinak jsou naprd stejně jako byly naprd u každýho auta které jsem měl Za poslední měsíc jsem služebně nalítal 5500km a naprostá spokojenost. Já tomu říkám pohoda na kolech. Supr... Jo a přidám fotku mojí kanceláře Citovat
antired Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Souhlasim... S mlhovkama. Hele a ty mas sofera? Ze jako mas ten notas vpravo? Citovat
martinecondrej Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 s těma mlhovkama je to asi věc názoru, ale u předchozího auta jsem mohl jet v noci na parkovačky s mlhovkama a v pohodě jsem viděl. Mělo to klasický skleněný mlhovky s H1 žárovkama. Jinak včera v mimořádně větrném počasí mě překvapila tichost kolem oken (z renaulta jsem byl zvyklej na svist) a taky jsem vůbec nepociťoval poryvy větru v řízení. A taky mám pocit zjemění podvozku, zadní náprava byla taková uskákaná a po ujetí 2500km jsem to přestal pociťovat Citovat
Janvac Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Včera mně na displeji vyskočila hláška \"Risk of Ice!\". Venkovní teplota byla 4-5°C nad nulou, tak by mmě zajímalo jak to funguje. V manuálu je něco v tom smyslu, že jednotka průběžně kontroluje adhezní podmínky, ale jetli někdo víte jak to dělá napiště. Žeby probliklo EPS jsem si nevšiml. Citovat
antired Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Funguje to normalne ... Je tam teplomer a kdyz je to mezi 3 a -3tak to hodi tu hlasku. Zadne sofistikovane skenovani adheznich podminek se nekona. Citovat
Janvac Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 No nevím..... Ten den byly teploty celkem dost nad nulou. Několik dní před tím bylo celkem dost pod nulou (od +2 do -6°C) a žádná hláška nepřišla..... [upravil dne 28/11/11 11:27 od Janvac] Citovat
martinecondrej Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Vždy mě to napsalo jak blikal teploměr mezi 3 a -3, stejně tak to píše tátovi na fordu akorát už od 4 stupňů Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Vždycky když bliká teplota, tak to pisne hlášku. Citovat
elton Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Koho tam ještě potkám s 5008? http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=444 Citovat
cartmen Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Řidiče nemám, úřaduju když zastavím. Risk of black ice hlasí pod 5°C. Jinak senzor na měření teploty je v pravým zrcátku, takový pidičudlík směrem dolu. Když jsem tenkrát urazil zrcátko tak na mě vykoukl i s drátem BTW: co to je za auto co umí zapnout mlhovky jen při parkovačkách? To byla nějaká stará shade která to měla na extra el. okruhu ne? Citovat
Janvac Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Funguje to normalne ... Je tam teplomer a kdyz je to mezi 3 a -3tak to hodi tu hlasku. Zadne sofistikovane skenovani adheznich podminek se nekona. Podle teploty to nechodí, přišla totiž při teplotě vyšší než byla uplynulé dny kdy se hláška neobjevila, ale bylo to na vlhké vozovce, kde se válelo listí ze stromů. Jinak auto má samozřejmě standartní systémy ABS, REF, AFU, ASR, CDS a Podporu náhonu kolies pri jazde po snehu (Inteligentná trakčná kontrola) - pomocný systém podpory náhonu kolies pri jazde po snehu a kluzké vozovce. Táto automatická funkcia umožňuje nepretržité zisťovanie situácií, pri ktorých dochádza k zníženiu priľnavosti kolies k podkladu, ktoré môžu následne sťažiť rozjazd vozidla a jazdu po veľkom množstve čerstvo napadnutého snehu alebo jazdu do svahu po ujazdenom snehu. V takých situáciách systém Inteligentnej trakčnej kontroly nahradí funkciu ASR a optimálne upraví preklzávanie kolies, aby bol zaistený ich adekvátny náhon a smerová stabilita vozidla, a to i v prípade, keď vozidlo nie je vybavené zimnými pneumatikami alebo pri jazde s alebo bez snehových reťazí. [upravil dne 29/11/11 08:27 od Janvac] Citovat
toomovich Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Třeba to měří i vzdušnou vlhkost společně s teplotou. Citovat
martinecondrej Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 BTW: co to je za auto co umí zapnout mlhovky jen při parkovačkách? To byla nějaká stará shade která to měla na extra el. okruhu ne?[/rquote] Nepsal jsem že jen, ale že bych mohl jet jen na parkovačky a mlhovky a viděl bych. Byl to Renault Megane II a u 5008 jdou taky mlhovky pustit s parkovacími světly, ale nic není vidět, tzn že jsou v mlze nepoužitelný max že jste lépe vidět což ale není jejich funkce. Citovat
martinecondrej Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Třeba záleží jak má kdo co nastavené v řídící jednotce. V mém případě se ta hláška 100% objevuje jen kdy bliká teploměr 3 až -3 [upravil dne 29/11/11 09:57 od martinecondrej] Citovat
antired Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 No .. Ja myslim ze to chodi podle teploty... Nemusis ani vyjet a bodi ti to tu hlasku... Jestli se do toho zapoji i neco jineho behem jizdy nevim ... Ale to je jedno... Citovat
martinecondrej Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 jj určitě to chodí podle teploty, alespoň v mém případě Citovat
elton Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Podle teploty. Ráno nastartuji, napíše to černý led, vyjedu na cestu, uklouznu, zabliká esp a ten led ta fakt byl. Fakt to nekecá:D:D Citovat
martinecondrej Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Tak jsem si byl nechat namíchat barvu do štětečku (kdyby náhodou) a kluci v lakovně: to si šlápnul někomu na kuří oko, že máš tuhle \"úžasnou\" třívrstvou perleť. Prý pěkná barva, ale špatně se z ní udělá při opravě. Jestli jsem to pochopil správně, tak k této barvě je nějaké upozornění, že oprava = lakování celého auta. Prý nemám bourat Citovat
toomovich Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Sakryš, nestraš, objednal jsem si ji na nové auto (308 ale to je ta samá barva). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.