Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je pěkný, v garáži bych ho uvítal, jenom u vidím, jak na benzince tam budu cpát pistoli s naftou :D Já jsem prostě na ropáky :roll

Odesláno

Jediný, kam leju benzin je sekačka ;)

Ale tuhle P306 měl na víkendové jezdění ... takový krasavce nemohu provozovat denně, bylo by mi ho líto. Ale tolik bych za to nedal.

Odesláno

Ja som za tie prachy kupil svoju 406, myslim ze 4000 je na to auto uplny optimal a kupec by nemal vahat, vyzera uzasne, samozrejme ze nazivo je to o inom :)

Odesláno

Vypada dobre, par kosmetickych detailu tam sice je ale aspon by se dalo trosku cuknout s cenou. U tehle aut je zaklad motor + prevodovka. No a pak prohlidnout poradne karoserii jestli nebyla borena (vetsina GTi-6tek je).

Odesláno

pipistrel: ja som odnich (PEUGEOT-RIVAL CAR) tiez kupoval GTI6 oni su hlavnym dovozcom na SR a mozem ti povedat ze sa nemas coho bat,vsetko co tam bolo na picu urcite vymenili ako na mojom,vlastne ako na kazdom...ja poznam tam tych chalanou (spolu jazdime po slalomoch a tak)....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...