Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mohol by mi tu niekto opisat vyhody RT5 voci RT3

ked je ta cena 35 tisic

Diky

Odesláno

Nevím jestli to řeknu dobře,výhody ti nepovím (někdo preferuje to jinej ono), rozdíl ale je velkej... RT5=má to hadr a modrozuba,lepší rozlišení a možná USB(to přesně nevím)

[upravil dne 27.7.2010 John_Ice]

Odesláno
Původně zaslal: brade

A rozdíl mezi RT4 a RT5 je jen v tom displeji? Tzn. že má lepší rozlišení a umí zobrazovat jako moderní navi?

Jak si to myslel , jako moderní navi ?

Jedine co mi u RT3-5 chybí je TMC v CZ. U RT3 male minus načítání z CD

[upravil dne 4/8/10 Milhaus65]

Odesláno

JJ, RT3 má jen 2D.

Zase je to vyváženo nákresem realné křižovatky v levé 1/3 obrazovky. Pro mě zatím ničím nepřekonané. Ani u přenosných navi.

Projetí takto vymalované , složité křižovatky ve velkých městech je velká pomoc.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Bluetoothový modul jde do 407 s RD4 namontovat ale nikoli do RT3......

aky ucel ten BT modul u RD4 plni ? sparuje sa to s telefonom a to tak ze na display potom vypise cislo volajuceho atd ? cislo toho BT modulu som na serviceboxe nenasiel. :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Díky za rycvhlo odpověď , ještě k těm ikonám mám je v poze v jedné řadě ale to asi nerozhoduje zkusím se tím proklikat, pokud jsem dobře četl na odkazech ve foru tak RT3 už by měla umět MP3 přehrávat bez větších problémů?:myslim Díky a hezký den.:super

Odesláno

Díky za rychlou odpověď , ještě k těm ikonám v RT3 mám je v poze v jedné řadě ale to asi nerozhoduje zkusím se tím proklikat, pokud jsem dobře četl na odkazech ve foru tak RT3 už by měla umět MP3 přehrávat bez větších problémů?:myslim Díky a hezký den.:super

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...