ace11 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ja mam oblibenou navigaci igo Primo a mam tam snad vse 3D budovy,3D teren od Nasy , radary v cele Evrope,3D auta atd atd atd ,ale ty podrobne mapy jsou super,treba unas vznikla nova ulice pred pul rokem a v mapach ji uz mam,takze aktualizace perfekt..... takze jestli ma nekdo v mobilu Windows Mobile,rad poradim a ted jsme docela mimo tema,tak se uz radsi zdrzime.... Citovat
godzilaTO Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 windows mobile...hmm..mam v palme..... ale neviem ci to tam dostanem..a sadarmo??:D:D:xvul:xvul Citovat
Judes Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Tak navi mi v aute nechýba mám v N95-ke Garmin MobileXT a máp je na nete hááábadej. Citovat
dodo407sw Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 ja odporucam slovensku kvalitu SYGIC... a nainstalujes ho vsade... Windows MObile, Symbian aj Android... mam to oskusane... momentalne ho mam na SE Xperia x10 mini... Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Sygic jsem měl na Androidu, navigace dobrá, jen nechápu kdo dělal rozhrání programu. Já co občas už mám brýle na čtení a nejsem sám, tak bez nich nedokážu přečíst některé mikropopisky ikonek. A při řízení si nasazovat kvůli tomu brýle... Na tomto systému se mi asi nejvíc líbil CoPilot [upravil dne 3/2/11 22:11 Milhaus65] Citovat
ace11 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Sygic maximalne Sygic Aura 2.1 jinak ne ne ne:) a Judes,tak zkus Igo Primo a uvidis ten rozdil jak v podrobnosti mapach,tak v celkovem provedeni... Garmin MobileXT mam taky a to se fakt srovnat neda... sry radsi zalozime jine vlakno ne? Citovat
Judes Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 ace11 nevieš či to funguje aj na Nokii N95. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Martin407: možná mám někde jeden kabel AUX volný. Pokud by jsi měl zájem, tak po něm o víkendu kouknu, případně ho mohu vyrobit. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 n ie nie..ja mam obycajnu RD4.....obycajnejsia snad ani nemoze byt....ako ja vam zavidim co mate RT3 a vyssie RD4 su tri verzie, 1 - cita len CD 2 - cita CD + CDTEXT 3 - CD + MP3 + CDTEXT takze najobycajnejsiu ma ten co ma verziu tu prvu tiez by som bral RT3 atd... len keby to nestalo tolke love... Citovat
Jurko Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 taky používám PDA ,HD2 a v něm mám pět navigací ,hlavně používám Tomtom,v německu je dobrej Navigon Citovat
Martin407 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Martin407: možná mám někde jeden kabel AUX volný. Pokud by jsi měl zájem, tak po něm o víkendu kouknu, případně ho mohu vyrobit. No super. Klidně po něm mrkni a nahoď cenu co za něj. Byl bych rád kdybych ho nemusel zhánět po včech čertech Citovat
andy 3823 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 ..jednoznačne u mňa vedie moje MIO, vo firemnom aute som používal Garmin ale bol som mimoriadne nespokojný, dlhý štart, nepresné, pomalé aj po aktualizácií. Typoval som, že je pokazené ale 4 kolegovia majú presne to isté a každý má rovnaké problémy. Teraz so zobral Nokiu X6 s OVI Maps a veľmi dobrá spokojnosť, presná, bez problémov všetko nájdem aj v offline režime prepočítava rýchlo, a aj zobrazenie je slušné na mobil. Citovat
ace11 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Judes,tak ty máš v nokii operační systém Symbian,takže pro tebe je dobrá navigace Garmin a nebo Sygic,tyhle dve mam osvedcene na systemech se symbianem,pak by jsi mohl mit i skvelou navgaci Navigon,ale to jeste neumim presne nainstalovat,musi se hacknout telefon,ted to prelouskavam z Ruskych stranek,tak uvidim,jestli to nacpu do symbianu,tak dam urcite vedet... [upravil dne 4/2/11 17:57 ace11] Citovat
Judes Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 ace11 telefón už som si heckol, takže zobere všetko čo doňho dám aspoň zatiaľ a s Garminom som zatiaľ spokojný. Teraz si sťahujem iGO Primo malo by to ísť aj na Nokii tak uvidím. Citovat
Hawk476 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Tak už jsem v té džungli trochu zorientoval a zjistil, že bez velké investice ze své oranžové RD4 (mám 2005, tak RD3 to asi není, ne? :-) ) RT3 neudělám. Padla tu ale zmínka o barevné RD4. Kolik by stál displej a stačil by vyměnit pouze displej? Asi se odkážu na pp205 :-) Citovat
filas1 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Pouze displej ti stačit nebude. Zeptej se PP205, co vše budeš potřebovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.