Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam oblibenou navigaci igo Primo a mam tam snad vse 3D budovy,3D teren od Nasy , radary v cele Evrope,3D auta atd atd atd ,ale ty podrobne mapy jsou super,treba unas vznikla nova ulice pred pul rokem a v mapach ji uz mam,takze aktualizace perfekt..... takze jestli ma nekdo v mobilu Windows Mobile,rad poradim :D a ted jsme docela mimo tema,tak se uz radsi zdrzime.... :)

Odesláno

Sygic jsem měl na Androidu, navigace dobrá, jen nechápu kdo dělal rozhrání programu. Já co občas už mám brýle na čtení a nejsem sám, tak bez nich nedokážu přečíst některé mikropopisky ikonek. A při řízení si nasazovat kvůli tomu brýle...

Na tomto systému se mi asi nejvíc líbil CoPilot

[upravil dne 3/2/11 22:11 Milhaus65]

Odesláno

Sygic maximalne Sygic Aura 2.1 jinak ne ne ne:) a Judes,tak zkus Igo Primo a uvidis ten rozdil jak v podrobnosti mapach,tak v celkovem provedeni... Garmin MobileXT mam taky a to se fakt srovnat neda... :) sry radsi zalozime jine vlakno ne? :):xvul:)

Odesláno
n ie nie..ja mam obycajnu RD4.....obycajnejsia snad ani nemoze byt....ako ja vam zavidim co mate RT3 a vyssie

RD4 su tri verzie,

1 - cita len CD

2 - cita CD + CDTEXT

3 - CD + MP3 + CDTEXT

:) takze najobycajnejsiu ma ten co ma verziu tu prvu :D

tiez by som bral RT3 atd... len keby to nestalo tolke love...

Odesláno
Martin407: možná mám někde jeden kabel AUX volný. Pokud by jsi měl zájem, tak po něm o víkendu kouknu, případně ho mohu vyrobit.

No super. Klidně po něm mrkni a nahoď cenu co za něj. Byl bych rád kdybych ho nemusel zhánět po včech čertech

Odesláno

..jednoznačne u mňa vedie moje MIO, vo firemnom aute som používal Garmin ale bol som mimoriadne nespokojný, dlhý štart, nepresné, pomalé aj po aktualizácií. Typoval som, že je pokazené ale 4 kolegovia majú presne to isté a každý má rovnaké problémy. Teraz so zobral Nokiu X6 s OVI Maps a veľmi dobrá spokojnosť, presná, bez problémov všetko nájdem aj v offline režime prepočítava rýchlo, a aj zobrazenie je slušné na mobil.

Odesláno

Judes,tak ty máš v nokii operační systém Symbian,takže pro tebe je dobrá navigace Garmin a nebo Sygic,tyhle dve mam osvedcene na systemech se symbianem,pak by jsi mohl mit i skvelou navgaci Navigon,ale to jeste neumim presne nainstalovat,musi se hacknout telefon,ted to prelouskavam z Ruskych stranek,tak uvidim,jestli to nacpu do symbianu,tak dam urcite vedet... :)

[upravil dne 4/2/11 17:57 ace11]

Odesláno

ace11 telefón už som si heckol, takže zobere všetko čo doňho dám aspoň zatiaľ a s Garminom som zatiaľ spokojný. Teraz si sťahujem iGO Primo malo by to ísť aj na Nokii tak uvidím.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak už jsem v té džungli trochu zorientoval a zjistil, že bez velké investice ze své oranžové RD4 (mám 2005, tak RD3 to asi není, ne? :-) ) RT3 neudělám. Padla tu ale zmínka o barevné RD4. Kolik by stál displej a stačil by vyměnit pouze displej? Asi se odkážu na pp205 :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...