cocodrillo Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Zdravím, odpojil jsem imobilizer u 406 2,1DT a když jsem ho znovu zapojil tak auto nemužu nastartovat. Pordí někdo? Díky Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 to je problem, to mas klavesnici ? jestli neznas kod, tak je to pruser, jedine sehnat nekoho, kdo umi v tyhle ridici jednotce deaktivovat immo prehratim SW v pameti EEPROM nebo sehnat jinou ridici jednotku se znamym kodem. Citovat
cocodrillo Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Mám bez kodu. Jen sem ho sundal ze zámku a od kabelu jsem aho ani neodpojil. Nacvak jsem ho tam zpatky a nejde nastartovat. Citovat
Dave_k Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Prohlídni pořádně spoje jestli se při demontáži něco neuvolnilo nebo nepoškodilo. Jen odpojení snímacího kroužku by imobilizéru problém dělat nemělo. S klíčem jsi nic nedělal? Citovat
Benžík Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Mohlo by pomoct odpojit baterku a chvili ji nechat odpojenou. Restart ridici jednotky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.