Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 106 - zelená spojka vzadu u nádrže

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz. Už týden vlastním Peugeot 106, 3dv. r.95 (37kW, 954cm3). Dnes jsem byl na evidenční kontrole na STK a kromě volných svislých čepů vepředu, volnýho výfuku (věci, které jsme dohledali už před koupí) jsme dnes objevili ještě prořízlou pravou gumy a prodřenou \"spojku\", ze které mi trošku vytéká benzín. Potřeboval bych poradit, jak se přesně tenhle díl jmenuje, abych ho mohl někde co nejdřív sehnat. Je to taková spojka do pravého úhlu, z obou stran má hadičky a je označená zeleně. Vypadá to, že se skrz ní odvzdušňuje nádrž. V podstatě tam volně visí a nějak se dostala ke kovové části a o tu se na kraji prodřela.

Pochopil někdo, dle mého popisu, o jakou věc by se mohlo jednat? :)

Odesláno

Tak VIN je: VF31CCDZ250957305

Akorat mi neni jasny, jak podle toho chces dohledat.

Ta spojka je vzadu vpravo, je zeleně označená. Na STK mi řekli, že to spiš bude na odvzdušnění, jinak by byl únik benzínu ve větším množství.

Taky je pravda, že benzín cítím i ráno, když vlezu do auta.

Možná i u motoru je prasklá nějaká hadička.

Každopadně únik u tý spojky je na 100%.

Odesláno

je to nekde na tomhle obrazku ? palivovy potrubi shanet asi na vrakaci, nebo tady v sekci Nahradni dily Prodam

Samotne kolinko jako novy dil v peugeotu urcite nebude, navic ty spojky jsou tam zalisovany za tepla a tezko by se to rozebiralo

i kdyz teda mozna by to mohla byt ta spojka pod cislem 10, orig. obj. cislo 1566 12 za 46.50Kc

[upravil dne 11/5/10 Ferry]

Odesláno

Na tom obrázku ji nikde nevidím.

Vkládám obrázek, na kterém je spojka velmi podobného tvaru, akorát je z jiného materiálu a na jiný použití.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...