Hnipak Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 Od vcerejska mam Pirelli Snowsport (185/65/R14 za cca 1.800,-), zkousel jsem to zaslapnout na mokrejch kostkach i asfaltu a pomerne snadno to ujelo (= driv nez jsem cekal ); no uvidim, zatim jsem moc v zime nejezdil... Citovat
kveton Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 ja jsem vcera koupil pneumonty vypadaj docela dobre. Sice to bude asi peknej trakturek, ale zase budou na snehu drzet. Jsou sedmilamelovy a 3*. Uvidim az napadne snih. Kazdopadne jsem je koupil za 1000Kc/Ks a maj 7mm vzorek, to se mi docela zamlouvalo Citovat
Petr605 Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 Napsán autorem Hnipak Od vcerejska mam Pirelli Snowsport (185/65/R14 za cca 1.800,-), zkousel jsem to zaslapnout na mokrejch kostkach i asfaltu a pomerne snadno to ujelo (= driv nez jsem cekal ); no uvidim, zatim jsem moc v zime nejezdil... Ty jseš dobrej blázen - na kostkách. Na těch ti ujede všechno, tam na gumách moc nezáleží, zvláš? na mokrejch nebo zasněženejch... Kočičí hlavy jsou dobrý ještě tak pro koňský spřežení a i ty koně by tam uklouzli. Citovat
Hnipak Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Hnipak Od vcerejska mam Pirelli Snowsport (185/65/R14 za cca 1.800,-), zkousel jsem to zaslapnout na mokrejch kostkach i asfaltu a pomerne snadno to ujelo (= driv nez jsem cekal ); no uvidim, zatim jsem moc v zime nejezdil... Ty jseš dobrej blázen - na kostkách. Na těch ti ujede všechno, tam na gumách moc nezáleží, zvláš? na mokrejch nebo zasněženejch... Kočičí hlavy jsou dobrý ještě tak pro koňský spřežení a i ty koně by tam uklouzli. Ja to chtel zkusit, aby me to nekde neprekvapilo Ale na asfaltu me to prekvapilo vic (a jeste kdyz jsem vyjizdel ze dvora tak jsem na moje gusto prilis snadno protocil, a to nejsem zadnej sprinter) ... no musim proste opatrne. Citovat
ROON Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Mam Dunlop Snow Sport 205/60/15 a naprostá spokojenost. Citovat
mk405 Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 no já mám matador MP56 silika (nevím proč někdo tvrdí že nejsou?) a jsem spokojen, na 205 jsem měl MP55 plus a taky pohoda, je fakt že mám 8mm vzorek, hlavně u nás je dost sněhu a hluk mi nevadí, mám hlukovýfuk:D mk:papa Citovat
Xplod Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Ja mam SAVA S53 a taky dobrý, na mokru i na suchu sedej pekne. Snih jeste nepoznaly. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.