Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od vcerejska mam Pirelli Snowsport (185/65/R14 za cca 1.800,-), zkousel jsem to zaslapnout na mokrejch kostkach i asfaltu a pomerne snadno to ujelo (= driv nez jsem cekal :P); no uvidim, zatim jsem moc v zime nejezdil...

Odesláno

ja jsem vcera koupil pneumonty vypadaj docela dobre. Sice to bude asi peknej trakturek, ale zase budou na snehu drzet. Jsou sedmilamelovy a 3*. Uvidim az napadne snih.

Kazdopadne jsem je koupil za 1000Kc/Ks a maj 7mm vzorek, to se mi docela zamlouvalo

Odesláno
Napsán autorem Hnipak

Od vcerejska mam Pirelli Snowsport (185/65/R14 za cca 1.800,-), zkousel jsem to zaslapnout na mokrejch kostkach i asfaltu a pomerne snadno to ujelo (= driv nez jsem cekal :P); no uvidim, zatim jsem moc v zime nejezdil...

Ty jseš dobrej blázen - na kostkách. Na těch ti ujede všechno, tam na gumách moc nezáleží, zvláš? na mokrejch nebo zasněženejch... Kočičí hlavy jsou dobrý ještě tak pro koňský spřežení a i ty koně by tam uklouzli. :D

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Hnipak

Ty jseš dobrej blázen - na kostkách. Na těch ti ujede všechno, tam na gumách moc nezáleží, zvláš? na mokrejch nebo zasněženejch... Kočičí hlavy jsou dobrý ještě tak pro koňský spřežení a i ty koně by tam uklouzli. :D

Ja to chtel zkusit, aby me to nekde neprekvapilo :)

Ale na asfaltu me to prekvapilo vic (a jeste kdyz jsem vyjizdel ze dvora tak jsem na moje gusto prilis snadno protocil, a to nejsem zadnej sprinter) ... no musim proste opatrne. :papa

Odesláno

no já mám matador MP56 silika (nevím proč někdo tvrdí že nejsou?) a jsem spokojen, na 205 jsem měl MP55 plus a taky pohoda, je fakt že mám 8mm vzorek, hlavně u nás je dost sněhu a hluk mi nevadí, mám hlukovýfuk:D mk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...