ChouLu Odesláno 31. červenec 2017 Odesláno 31. červenec 2017 Zřejmě se ti to někde hnulo a nedomačkne se koncák seřídit střechu a mělo by to být OK Citovat
Majk1 Odesláno 30. březen 2018 Odesláno 30. březen 2018 Ahoj, mam prosbu, jestli by se tu nenasel nekdo v Praze a sirokem okoli, kdo by mi poradil nebo idealne kouknul na strechu? Mam podezreni, ze si mysli, ze je nedovrena, ale nejsem schopen si s tim poradit. Dela mi to toto: Pokud se nepokousim ji otevrit, je pri stani na volnobeh zticha a zacne pipat po rozjeti, pipa celou cestu. Pokud ji zkusim otevrit na miste, zacne pipat a nespusti se motor, nic. Vsechny (snad) spinace jsem prolezl, vsechny “cvakaj”, po elektricke strance jsem zatim nemeril. Kapalinu jsem kontroloval, je ji dost. Byl bych moc vdecny, kdyby se mi na to nekdo byl ochotny kouknout, dojedu skoro kamkoliv a samozrejme nezustanu dluzny. Uz bych chtel zkusit jizdu bez strechy... Predem moc diky, Michal Citovat
Majk1 Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 Posilal jsem SZ, ale nevím, jestli se k Tobe dostala. Jsem ze Zlonina (severni okraj Prahy), ale jak jsem psal, mohu dojet v podstate kamkoliv. Diky Michal Citovat
Majk1 Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Tak moc dekuji ChouLu za pomoc s diagnostikou. Byly prelomene 2 kabely u leveho vika pantu zavazadloveho prostoru. Opraveno, strecha funguje jak ma, muze prijit jaro :-) P607Olda a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ChouLu Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Tak dnes vyřešeno Přelámané kabely od pístu na přechodu kufr - karoserie Michal večer letoval a mám info, že už střecha běhá Pepito, Majk1 a P607Olda ohodnotil 3 Citovat
mikosuo Odesláno 21. duben 2018 Odesláno 21. duben 2018 Zdravím pánové, bohužel po zimě mi přestala fungovat střecha. Četl sem nějaký příspěvky a vyšlo mi z toho že mi přestal fungovat spínač nad spolujezdcem při otevření střechy. Když nezatahnu síťku tak zazní upozornění. Síťku zatáhnu otevřu "háky" nad řidičem a spolujezdcem a nic. Nezazni žádný zvuk a ani po tom co zmáčknu tlačidlo střechy. Prstem sem zjistil že tedy na řidičem spínač cvaka nad spolujezdcem nic. Je tady někdo z okolí Mostu kdo by se nato kouknout případně nějak pomohl vyměnit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.