Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pomozte přátelé.... Mám 406, 2,0 HDI, r.v. 2000, 81 KW a zlobí mi tam klima. Nespíná mi kompresor a jedná se jistě o nějaký problém v elektrice, protože jinak je všechno OK. Bohužel jsem nikde nenašel přímo schéma elektrické instalace klimatizace. Odkud co kam vede, kde je relé klimatizace a tak. Mám knížku Jak na to, ale přímé schéma el. zapojení klimatizace tam není. :(Chtěl bych vás poprosit, zda by někdo tohle schéma někde neměl a případně mi ho neposlal mailem (michl.marek@seznam.cz). Díky moc za odpověď.

Odesláno

tak to je ten horsi... casto tam byva skrat na el.mag. spojke... vtedy nezopne kompresor... skus ci tam nie je zrada, tiez so msi uzil s tym kompresorom svoje....

Odesláno

tak ako pise shark734 pokial mas malo chladiva tak ti nezopne kompresor,pokial mas cerstvo naplnenu klimu,na chladicu je spinac tlaku freonu a tam sa da spojit,ked aj tak nenabehne skusit na priamo spustit kompresor klimy na chvilu.je tam toho viac co ti moze robit problem.mozem dat tu schemu ale je to na benzin 2.0 16v ale malo by to fungovat rovnako.

Odesláno

venku bylo 25 stupňů a na klimě bylo nastaveno 14 stupňů, zkoušel jsem přepínat mezi vnitřním a vnějším okruhem a nic. Sahara se rozběhne, ale neběží úplně na plný pecky jak by měla...

Odesláno

no vrtula na sahare sa netoci hned od zaciatku na plne pecky.. ma dve rychlosti... az ked potrebuje chladic schladit, tak potom ide na plne pecky... takze vrtula ti ide v poho...

Odesláno

zo zaciatku ide na pomalsej rychlosti... potom schladi chladic a ide zase na pomalu rychlost .... atd.

btw. podla mna ak naskoci vrtula po zapnuti klimy, tak bude chyba v niektorom cidle.... mozno tlakovy spinac...

[upravil dne 10.5.2010 maximum]

Odesláno

ale sahara ti zopne len vtedy ked dostane signal od toho tlakoveho cidla...ked nemam chladivo nezopne mi ani kompresor ani sahara....skus premerat ci ide stava do spojky kompresora pri zapnutej klime...ak hej tak chyba bude tam

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...