bigpoint Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Mam P406 2.2HDI RV 2001, najeto 160tis (ale nekupoval jsem to nove, cili kdovi kolik), posledni cca mesic me po vypnuti motoru zacne cosi cvrlikat z prostoru motoru, tedy zvuk jakoby se neco furt tocilo, takovy slaby svist, s cvrlikanim, po cca 20s se cvrlikani zacne zeslabovat a interval zrychlovat, pak uz jen slbonky svist a po cca dalsich 20s to utichne. Vypnu motor, vytahnu klicek, nezalezi to na tom, zda stojim ci jsem predtim jel. Co to muze byt? Driv to nedelalo... Uz se toho docela obavam, ted me odesel kompresor klimy, pak praskla hadice od sani co vede ze spodu motoru do kovove trubky a pak zas hadice do motoru (ta rupla) Cili docela uvazuju zda to neprodat. Zitra jdu na vrakac pro novy kompresor + tu hadici. Hadice praskla pri jizde po D1, ani ne pri pridavani, najednou pekna rana, myslel jsem ze rupla pneu, motor v servisnim rezimu, cili pak jsem cca 80km jel domu takto. Nicmene ten svist to delalo jiz predtim a dela dal. Za jizdy to neni slyset. Dik [upravil dne 10.5.2010 bigpoint] Citovat
Luigi Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Alebo elektromagnetický ventil ovládania podtlaku turba, resp. EGR, ak to ide z priestora prepážky.... Citovat
bigpoint Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Diky za rady, je to slyset jen kdyz se vypne motor, je to relativne tichy zvuk, nicmene driv to nedelalo. Pred cca ěmi lety jsem menil remenici na kikove hrideli, pak jeste na allternatoru, vymenil se i remen + nejaky napinak (takove mensi kolecko). Cili asi volnobezka alternatoru to spis nebude. Pokud by to bylo jedno z toho co pisete, vadilo by to necemu, pokazi se to za chvili? Kolik tak +- muze stat oprava? Dik, docela vazne uvazuju, ze bych auto prodal, posledni dobou je snad vic cest do servisu nez tam ka chci ja.;o( Citovat
pastorek Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Ak to robí alternátor (ako si myslím) tak by pomohlo premazanie ložiska. Ak je to vo voľnobežke tak sa maximálne kusne a zostane ticho, no ak je to ložiskom alternátora tak teraz by tá oprava prebehla bez stresu. Po rosypaní ložiska už môže ísť aj o poškodenie cievok alebo usmerňovača. Citovat
pastorek Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Dvojhmotový zotrvačník môže cvrlikať ale nie 20s. Ten iba tesne po zhasnutí motora. Tak isto vypínacie ložisko zase iba pri naštartovanom. Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Podle mě je to solenoid na přepážce. Otevři kapotu a polož na ně postupně ruku... Citovat
Luigi Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Presne tak ako píše koblih69, skús položiť ruku na tie ventily (solenoidy), podľa mňa to robí ten podtlak. Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Mimochodem to je věc, která mi taky vadila. Přehodil jsem mezi sebou solenoid EGR a Turba a výrazně se to zlepšilo. Při pozorném poslechu to slyším, ale už to neobtěžuje. Doba toho vrčení je cca 15-20s Citovat
bigpoint Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 Tak jsem byl na vrakarne, vymenil hadici od sani, cvrlikani rikal, ze je pry normalni. Vic jsme to zatim neresili. Mel neco se zadama, cili tam jedu jeste za tyden. Pak kolem vrakarny jezdilo dost auto, ze to nebylo moc slyset. Vicemene me to nevadi, jen me prijde divny, ze skoro minutu po vypnuti motoru je cosi slabe slyset. Uvnitr auta, ale vicemene ne. Jen kdyz se vyleze ven. Dam pak vedet, jeslti se zjisti co to je. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 oddekluj motor a zkus po vypnutí motoru poslechnout u palivového filtru--někdy to dělá ventilek ve víku filtru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.