Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tomazy, v základe sú 18\", za príplatok 19\"... či?

nemám ešte naštudovaný cenník, ale v stredu máme školenie spojené s testovacími jazdami po západnom Slovensku, tak potom hodím nejaký report...

Odesláno

pipistrel: doteraz sme si vykali, keďže ja som predajca zodpovedný za tvoj vojtúr... Navrhujem tykanie! :roker

Ideme nejakých 200 km z TT cez BA, MA, Rohožník, Trstín, Chtelnica a späť do TT... Na porovnanie vraj bude VW Scirocco 2.0TFSI, a Audi TT s pohonom Quattro...

Odesláno

RCZ budú 3 kusy: 1x 2.0HDi 163PS a 2x 1.6THP 155PS...

200-koňové THP sa začnú sériovo vyrábať až niekedy v júni. THP poznám zo svojho auta, skôr som zvedavý, ako si sadne RCZ s HDi...

Odesláno

modzillo: tak ze ja som nejaky Tomas :) neviem ci si ma este pametas ale mozno hej z predajne. a inak byvame kusok od seba. no a pytam sa preto ze viem ake auta budete mat lebo skolenie budete mat u nas :D a uz som tie auta videl

Odesláno

po trnafsky: ja som voláký Miloš, teší ma... Jasné, že si ta pamatám... Síce mimo témy, ale čo moji kolegovci vymysleli s lakťovú opierku? Ej veru, Trnafčina mala byť spisovným jazykom... :D

áno, aj vo fabrike máme nejakú teóriu spojenú s návštevou montážnej haly...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...