Tomin0007 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Borci, mám takovou malou otázku........dnes ráno jsem po ujetí asi 5 kilometrů zaslechl z motoru takový divný zvuk.....bylo to takový jako kdyby kolísavý bzučení......dělalo to při jízdě i na volnoběh na místě a asi za 2 minuty to přestalo. Nevíte někdo, co by to mohlo být??....děkuji za Vaše rady.......jinak je to 2,2 HDi r.v. 2001 Citovat
Tomin0007 Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Tak nevím......byl jsem to ještě projet (cca 30 km) a ani záchvěv po nějakém problému.....zkoušel jsem to vytáčet, prudce brzdit atd. a nic......tak se asi ty 607 fakt samy opravují :-) Citovat
jofo Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Mozno chcela prebehnut regeneracia fapu a vtedy auto spusta ventilatory, ohrev skla atd. Mozno to hucaly tie vetraky. Citovat
Tomin0007 Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 jestli je to ono, tak mi spadl kámen ze srdce....díky za odpověď Citovat
Birkov Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Mno, zato já ti radost neudělám, mě motor dělal taky takový divný zvuk z počatku jen občas, na volnoběh se klepal i motor trochu ale vetsinou to prestalo.. po case to delalo kdyz jsem treba vytocil motor nad dva tis ze to v jednu chvili vydalo taky takový divný bzučivý zvuk... mno.. o půl roku později mi pravdepodobne kleklo cerpadlo (viz vlakno piliny na drv ventilu) a nejspis budou ko i vstriky.. Citovat
HakTac Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Kamarád za jízdy taky slyšel z motoru divné zvuky, tak rychle zajel do servisu, měl to cca 200m od místa kde vyjel. No a v motoru byla kočka :-D přežila. Asi se chtěla v podzimní čas zahřát v motorovém prostoru, škvírou se tam dostala a ven už to bylo horší. Ale je fatk, že se mi tak před dvěma lety stalo taky něco podobného a bylo mi řečeno, že čerpadlo nasálo vzduch z nádrže, která byla poloprázdná a dotlakovalo se to... vydalo to taky prapodivmný zvuk ala meluzína. Citovat
Tomin0007 Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Tak bombarďáci.....už jsem na to asi kápnul.......předevčírem večer jsem přijel domů a šel spát a ráno, když jsem chtěl jet do práce, tak jsem nenastartoval.......Problém byl v podávacím čerpadle, bylo KO....ještě, že tu ti kluci Nečasovi jsou:potlesk........takže je dost možný, že s tím souvisel i ten divný zvuk...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.