Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Borci, mám takovou malou otázku........dnes ráno jsem po ujetí asi 5 kilometrů zaslechl z motoru takový divný zvuk.....bylo to takový jako kdyby kolísavý bzučení......dělalo to při jízdě i na volnoběh na místě a asi za 2 minuty to přestalo. Nevíte někdo, co by to mohlo být??....děkuji za Vaše rady.......jinak je to 2,2 HDi r.v. 2001

Odesláno

Tak nevím......byl jsem to ještě projet (cca 30 km) a ani záchvěv po nějakém problému.....zkoušel jsem to vytáčet, prudce brzdit atd. a nic......tak se asi ty 607 fakt samy opravují :-)

Odesláno

Mno, zato já ti radost neudělám, mě motor dělal taky takový divný zvuk z počatku jen občas, na volnoběh se klepal i motor trochu ale vetsinou to prestalo.. po case to delalo kdyz jsem treba vytocil motor nad dva tis ze to v jednu chvili vydalo taky takový divný bzučivý zvuk... mno.. o půl roku později mi pravdepodobne kleklo cerpadlo (viz vlakno piliny na drv ventilu) a nejspis budou ko i vstriky..

Odesláno

Kamarád za jízdy taky slyšel z motoru divné zvuky, tak rychle zajel do servisu, měl to cca 200m od místa kde vyjel. No a v motoru byla kočka :-D přežila. Asi se chtěla v podzimní čas zahřát v motorovém prostoru, škvírou se tam dostala a ven už to bylo horší. :)

Ale je fatk, že se mi tak před dvěma lety stalo taky něco podobného a bylo mi řečeno, že čerpadlo nasálo vzduch z nádrže, která byla poloprázdná a dotlakovalo se to... vydalo to taky prapodivmný zvuk ala meluzína.

Odesláno

Tak bombarďáci.....už jsem na to asi kápnul.......předevčírem večer jsem přijel domů a šel spát a ráno, když jsem chtěl jet do práce, tak jsem nenastartoval.......Problém byl v podávacím čerpadle, bylo KO....ještě, že tu ti kluci Nečasovi jsou:potlesk........takže je dost možný, že s tím souvisel i ten divný zvuk......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...