Eon Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Ahojte, něco mi klepe na přední nápravě, hlavně když zatáčím (na hrbolatém povrchu), můj odhad je, že to dělá horní uložení tlumičů. Může to být ono? Nebo něco jiného? Díky Btw. koukal jsem na ceny, není to žádná sranda, ale asi koupit celou sadu ne?... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 zkus zajet na STK na kontrolu vůlí př. nápravy-řeknou ti,co by bylo dobré vymenit,je zbytečné měnit něco stylem pokus-omyl [upravil dne 8/5/10 ozzy56] Citovat
Eon Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: ozzy56 zkus zajet na STK na kontrolu vůlí př. nápravy-řeknou ti,co by bylo dobré vymenit Když jsem tam byl naposled s Passatem, tak mi zapomněli jaksi říct, že je potřeba vyměnit čepy na nápravě a pak se mi utrhlo kolo.. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 mám s STK dobré zkušenosti, za malý bakšiš mi řekne i ukáže co je špatné... Citovat
JuloI Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Presne to, co pises robilo aj mne. klepanie napravy v zakrutach na nerovnostiach - bol to cap na ramene napravy, takze vymena ramena. Citovat
Eon Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Původně zaslal: JuloI Presne to, co pises robilo aj mne. klepanie napravy v zakrutach na nerovnostiach - bol to cap na ramene napravy, takze vymena ramena. Ahaa, díky, mrknu na něj Citovat
The_DoctoR Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 mě to dělá horní uložení, který je v háji, tak to budu komplet měnit i s tlumičema... Citovat
apatch Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Ahoj, me to dela taky. Nejdrive jsem myslel ze je to rameno.To jsem vymenil.Delalo to stale.Pak jsem menil cepy narizeni,stabilizacni tycky a ted jsem vymenil vnejsi klouby na poloose. Takze mi zbejva uz jen to horni ulozeni tlumicu.Drive mi to delalo jen pravy kolo a ted uz to delaj obe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.