jofo Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Pozri sa. To auto by malo najazdit aj 400000, ale ci najazdi to nikto nevie. Ked kupis uvidis. Mozno do toho ani nepichnes a mozno budes rad ze sa ho zbavis. Zalezi kto a ako na tom jazdil, a ci sa o auto patricne staral. To ale nikde nezistis. Ak to budes kupovat tak si k cene prirataj aspon niektore veci co chlapci pisali hore, co sa casto meni. Minimalne po kupe budes menit rozvody a naplne. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Ohledně zjištění najetých km diagnostikou, jsem se dopátral pouze v ŘJ motoru je záznam historie. Ale nechají se z něj vyčíst pouze mazání chyb na ŘJ motoru. Záleží také na tom, zda tam servis vůbec km uváděl. Často je to bez stavu km. Citovat
Přema Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Nevím o tom že by někdo v motorovce záznamy dělal.......já nikdy.... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Před mazáním tě to vyzve k zápisu. Já to teda píšu. Je to lepší i pro majitele. Má aspoň nějaký podklad pro budoucího majitele při prodeji, když si to nechá projet dia v servisu. Citovat
Přema Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 To vím že mě to vyzve....já to jen odklikám..... Citovat
Judes Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 No ja keď som kupoval 407-mu ako dva a pol ročnú mala 49 000 km tak som išiel preveriť do Peugeotu, tam sa ma prijímací technik spýtal či to chcem určite vedieť lebo niektorý sú potom z toho sklamaný. Napichli ju na diagnostiku a kilometre na displeji a dia sedeli. Neviem kde tam v tom chodili ale podľa toho usudzujem že sa to odtiaľ dá zistiť. Citovat
shwaara Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Zajímavé... uměl byste to z dia vyčíst někdo u 607? Citovat
Přema Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Pokud někdo zapisoval každý vstup do řj motoru tak ano......pokud to jen odklikal tak ne..... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jak píše Přema. Dostat se do historie je jednoduché. Pokud tam budeš mít km u jednotlivých zásahů, tak není problém. Citovat
edi Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Ahojte...Chcem vam všetkym podakovat za rady a za ochotu...rozhodol som sa po dlhom zvazovani, ze do toho idem ..dnes som bol zaniest zalohu...aj ked to ma urcite stocene km ...pochybujem, ze tak krasne zachovaly interier ako to ma..a sudiac od vela inych veci na aute myslim, ze to nema viac ako 200 000km... Dam vediet a napisem ako dalej pokracujem ...hned ako ho kupim...pojdem s nim do peugeot servisu nech mi tam vsetko nakompletku porobia co bude treba ...a budem sa o neho starat jak o cukrik...dufam, ze tie spominane dva roky mi vydrzi bez nejakych vaznejsich problemov...chystam sa rocne najazdit okolo 45 tis km...kupujem ho s tachacom 72 000 km aj nejake drobne...ale s vedomim, ze ma 180 - 200. 000 km... drzte palce este raz vam vsetkym dakujem za ochotu Keď kúpim dám sem aj fotky... mimochodom ma modrú kožu...to som ešte na 407 nevidel... Citovat
edi Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 Ahojte, tak ho už mám druhý deň doma... Absolvoval som kompletnú prehliadku v peugeote v trnave .. a povedali mi, ze je vsetko ok ..a normalne su az prekvapeny v akom dobrom stave je to auto ... ani diagnostika nic nevyhodila ...vymena vsetkych filtrov bola robena...klimatizacia vycistena a na rozvody mi povedali, ze su v dobrom stave a staci ich vymenit az po 50 tis km dalsich ..takze uplne super az som prekvapeny ...velmi sa tesim...auticko ide jak hodinky... uplne krasa super najvaaaaac.....uvidime ako to bude dalej Citovat
shark734 Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 ako mozu zistit v akom stave su rozvody?...nechcem ti brat nadeje ale to sa vizualne a ani nijako inak zistit neda:myslim moze sa neco stat ale ani nemusi...inak prajem vela stastnych km bez poruch:super [upravil dne 18/5/10 shark734] Citovat
maximum Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 tak, ak vies na isto, ze su tie km stocene, tak tie rozvody by som dal spravit... clovek nikdy nevie a ako spomina shark734 vizualna kontrola rozvodov je akurat tak na .... [upravil dne 18.5.2010 maximum] Citovat
Marcel00 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 ja mam auto predane 06/2007, papiere z nieco ako emisnej kontroly z datumu 03/2009 robenej v nemecku so stavom km 25.995 km a auto som kupoval ked malo cca 65tis. km. v 08/2010. aj tak si mam mysliet ze km su stocene ? je tam originalna plomba na papieri, stempel vsetko... je to taka zelena nalepka na celnom skle. www.gtue.de poplatok 56€. ak niekto tento papier ma, da sa overit jeho pravost na www pisanej o riadok vyssie. pochybujem ze by to v nemecku niekto stacal kedze je to tr. cin a taketo udaje maju evidovane v centralnych databazach, takze pri opakovanej prehliadke by to bol asi problem keby zrazu bolo auto pristavene na opatovnu prehliadku. navyse taketo auta maju prisne emisne limity ktore musia byt dodrzane, su na to velmi haklivy v zahranici, tak to si nikdo nedovoli riskovat. Takze bud doverovat tomu co auto dovezie alebo si ho ist kupit osobne do zahranicia. Takze nie vsetko musi byt zakonite stocene, zas to netreba s tymi stocenymi km tak prezivat a hned hadzat vsetky auta do jedneho vreca zo zahranicia... toto je moj pribeh a podal som Vam ho tak ako ho poznam ja... netreba hned kazdeho strasit, tak ako strasili mna... a koniec koncov, kupujes auto s jeho aktualnym stavom ako vyzera a jazdi, nie kolko ma nabehane. lebo aj krasavec s 50t km moze byt vyhajtrovane 5x viac ako spolahlivy starous s 250t km. to len na odlahcenie temy. Citovat
lukinno1 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 tuu 2004 nekupuj ....ja mam 2004 10 mesiac a malo 78 000 a bolo dovezene ze francuska ci odkial aaa katastrofa stocene km....asi aj buraneee aaa vecnee problemyy a momentalene je to auto do srotu lebo nikto neviem co stim je ...NEKUPUJ v bazarochh klamu hajzllllici ....napr autolend Citovat
OK406 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Co se týká stočených kilometrů, tak jsem sehnal budíky s chromovými rámečka + ukazovatelem teploty oleje motoru, které měli mnohem méně najeto, tak jsem si nechal dotočit potřebný počet kilometrů. Je pravda, že se mnoho lidí připadalo divné, ale jsem asi moc poctivý. Tak mám opět správné a poctivé kilometry ve své 406. Jsem proti stáčení kilometrů!!! Jsem docela hrdý na to, kolik má najeto moje 406. Citovat
jofo Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Zbytocne si si to daval natocit. Ono sa to prepise samo. Ak mas viacej km na budikoch a menej v BSI tak do BSI sa zapise hodnota z budikov. Ak mas menej na budikoch a viacej v BSI tak sa tato hodnota prepise do budikov. Citovat
Vlado-77 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 tuu 2004 nekupuj ....ja mam 2004 10 mesiac a malo 78 000 a bolo dovezene ze francuska ci odkial aaa katastrofa stocene km....asi aj buraneee aaa vecnee problemyy a momentalene je to auto do srotu lebo nikto neviem co stim je ...NEKUPUJ v bazarochh klamu hajzllllici ....napr autolend Lukino1,de si ho kupoval. Ja som tiez kupil 10/2004 a mal 76kkm. Nasiel som kontakt (v aute) na predosleho majitela z Francuzka a ten mi potvrdil 140kkm. Takze ma odrbali tiez. Akurat by nemalo byt burane a dokonca ani pri terajsich realnych 230kkm neboli mene capy. Tych hajzlov z bazarov by som za stahovanie km zavesil za gule do prievanu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.