wolodjaone Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ahojte, dnes som šiel do prace a ked som naštartoval, auto nešlo do otáčok, max tak do 3000 a zbadal som to hned na ťahu, divne vrčalo a turbo ako keby nešlo, rychlosť max.70 a s výfuku čierny dym ked som pridal....a začala svieťiť kontrolka motora. Neviete mi pomôcť, čo sa mohlo stať, resp. čo sa pokazilo???Ďakujem Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 a co takhle napsat jakej motor to vubec je, jakej rocnik vyroby atd. Jinak vycist chybu diagnostikou, kdyz kontrolka sviti a pak se uvidi dal Citovat
wolodjaone Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 je to 406 r.v. 4/2000 80kw 110 Citovat
marsalek Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ridici jednotka Ti motoru presla do tzv. nouzoveho rezimu, ktery je tak akorat dobry na dojeti do servisu, pokud si to clovek neumi spravit sam. Kour z vyfuku muze pravdepodobne pochazet z nedostatku vzduchu, mozna kvuli visicimu ventilu recyklace vyfukovych plynu EGR nebo skrtici klapky v sacim traktu. Bez diagnostiky se neobejdes, prinejmensim kvuli smazani chyboveho hlaseni. Kaja Citovat
shark734 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 moze to robit aj vadne turbo alebo prasknuta hadica turba Citovat
lukáš.t Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Původně zaslal: wolodjaone Ahojte, dnes som šiel do prace a ked som naštartoval, auto nešlo do otáčok, max tak do 3000 a zbadal som to hned na ťahu, divne vrčalo a turbo ako keby nešlo, rychlosť max.70 a s výfuku čierny dym ked som pridal....a začala svieťiť kontrolka motora. Neviete mi pomôcť, čo sa mohlo stať, resp. čo sa pokazilo???Ďakujem na co se přišlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.