rado407sw Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ahoj chalani... Z nicoho nic mi prestalo fungovat otvaranie zadneho okna. Cez dialkove to ide ale cez spinac nie:myslim ten micro spinac co tam je som premeral-a je funkcny! Mate najake skusenisti??? Dakujem za postrehy:papa Citovat
Přema Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 přívod a odvod k mikrospínači vede přes sklo. ty 2 pruhy ve vyhřívání zadního okna.....bud je problém v tomto nebo v kabeláži od okna...(pokud je fakt spínač ok) Citovat
rado407sw Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: Přema přívod a odvod k mikrospínači vede přes sklo. ty 2 pruhy ve vyhřívání zadního okna.....bud je problém v tomto nebo v kabeláži od okna...(pokud je fakt spínač ok) Ahoj Přema,jj spinac je v pohode premeraval som ho. a myslis tie dva zvisle pruhy cez stred? Citovat
rado407sw Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: Přema ANO.......... tak sa na to hned mrknem... a co typujes skor? kable alebo tie pasy? Citovat
rado407sw Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 skusim najskor mrknut na priestor okolo stieraca-tam sa mi to zda haklive na vlhkost... Citovat
kajvet Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 já myslel, že zadní okno jde otevřít jen dálkáčem,ne?! Citovat
Laďa Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Jde i ručně spínačem pod uchycením stěrače. Když si to ošaháš, tak je to zespodu takové pěkně měkoučké a když to zmáčkneš, tak otevřeš okno. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 U sedanu se nechá zakázat otevírání kufru spínačem v menu PP. Pak jde otevřít jedině dálkou. Není u SW něco podobného ohledně okna? Citovat
Přema Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: kajvet já myslel, že zadní okno jde otevřít jen dálkáčem,ne?! Ty už asi taky patříš mezi LOPATY:D:D:D pod stěračem je mikrospínač..... Citovat
elton Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Asi je tak mikro, že jej Kája nenašel:D Citovat
kajvet Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 a joooooooo... po roce a půl a stále ho poznávám Citovat
rado407sw Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 :D:D:D:D:D ja som ho nasiel-uz davno,len prestal fungovat....... Citovat
Ron80 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 ja som to dal skontrolovat v servise a posla ta cast presne kde to usti do spinaca pod stieracom. proste ten kus vedenia pekne obhorel. ked spojis spodne dva konektory krizom cez stierac by ti malo otvorit zamok. nic len prehodit sklo alebo je tusim nejaky vodivy nater ktorym to znovu spojis to som len pocul ale kolko to stoji...... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: HonzaZ U sedanu se nechá zakázat otevírání kufru spínačem v menu PP. Pak jde otevřít jedině dálkou. Není u SW něco podobného ohledně okna? Nie. Citovat
rado407sw Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 do rici... vrtal som sa v tom cely vecer a na chybu som neprisiel:myslim:myslim:myslim - a obavam sa ze \"majster\" ktory mi robil folie mi tie pasy prerezal ked orezaval foliu:grr chcel som sa este dostat pod stierac kde su zvedene kabliky od spinaca ale nepovolil som stierac... takze WD a dnes vecer uvidim... Citovat
peja33 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Jen tak mimochodem když je řeč o otevírání zadního skla.Já jsem doteď nepochopil k čemu je dobrý,že jde dálkovým uvolnit zámek.Akorát se mi ho občas podaří odemknout omylem a potom musím hned po rozjezdu zase vystupovat.Možná jsem,ale jen nepochopil co tím chtěl Frantík říct ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.