Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chalani... Z nicoho nic mi prestalo fungovat otvaranie zadneho okna. Cez dialkove to ide ale cez spinac nie:myslim

ten micro spinac co tam je som premeral-a je funkcny!:o

Mate najake skusenisti??? Dakujem za postrehy:papa

Odesláno

přívod a odvod k mikrospínači vede přes sklo. ty 2 pruhy ve vyhřívání zadního okna.....bud je problém v tomto nebo v kabeláži od okna...(pokud je fakt spínač ok)

Odesláno
Původně zaslal: Přema

přívod a odvod k mikrospínači vede přes sklo. ty 2 pruhy ve vyhřívání zadního okna.....bud je problém v tomto nebo v kabeláži od okna...(pokud je fakt spínač ok)

Ahoj Přema,jj spinac je v pohode premeraval som ho. a myslis tie dva zvisle pruhy cez stred?

Odesláno

Jde i ručně spínačem pod uchycením stěrače. Když si to ošaháš, tak je to zespodu takové pěkně měkoučké:D a když to zmáčkneš, tak otevřeš okno.

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

já myslel, že zadní okno jde otevřít jen dálkáčem,ne?! :myslim

Ty už asi taky patříš mezi LOPATY:D:D:D pod stěračem je mikrospínač.....:roker

Odesláno

ja som to dal skontrolovat v servise a posla ta cast presne kde to usti do spinaca pod stieracom. proste ten kus vedenia pekne obhorel. ked spojis spodne dva konektory krizom cez stierac by ti malo otvorit zamok. nic len prehodit sklo alebo je tusim nejaky vodivy nater ktorym to znovu spojis to som len pocul ale kolko to stoji......:myslim

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

U sedanu se nechá zakázat otevírání kufru spínačem v menu PP. Pak jde otevřít jedině dálkou. Není u SW něco podobného ohledně okna?

Nie.

Odesláno

:bacha do rici... vrtal som sa v tom cely vecer a na chybu som neprisiel:myslim:myslim:myslim - a obavam sa ze \"majster\" ktory mi robil folie mi tie pasy prerezal ked orezaval foliu:grr

chcel som sa este dostat pod stierac kde su zvedene kabliky od spinaca ale nepovolil som stierac... takze WD a dnes vecer uvidim...:myslim

Odesláno

Jen tak mimochodem když je řeč o otevírání zadního skla.Já jsem doteď nepochopil k čemu je dobrý,že jde dálkovým uvolnit zámek.Akorát se mi ho občas podaří odemknout omylem a potom musím hned po rozjezdu zase vystupovat.Možná jsem,ale jen nepochopil co tím chtěl Frantík říct ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...