Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spis neni duvod proc by to fungovalo, 1.8 16V z 97 bude mit RJ Sagem SL96 a tu rozumne zdiagnostikujes pouze Peugeot Planet 2000

[upravil dne 4/5/10 Ferry]

Odesláno

posezen bud \"cinskou\" lexii na ebay, resilo se to tu v jinym tematku, nebo tu nekoho pozadej , nechcesli kupovat sam :) ci na aukru.. cca 5700kč... ( pisou origo, ale kdoví.. )

Odesláno

Ako vieš,že chyby ktoré ti vypíše sú dobré?Skús napojiť aj inú diag a uvidíš,že to može byť úplne iný kod chyby,Už sa mi to stalo,nie vždy ale občas áno.

Odesláno

No viem to presne tak ze som napojil aj ELM aj PP2000 a bolo to presne to iste, mozno inak pomenovane ale rovnake.

Ale samozrejme je to len pre chyby ktore som videl, tie co mi nezobrazovalo nemozem posudit.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim chci se zeptat jestli existuje nějaká alternativní varianta na vyčtení a smazání závad z řj ,když elm 327 nefachá ? Mám na mysli něco levnějšího než lexia.Jde mi o 406 1.8 1997

[upravil dne 9/7/10 galejda]

Odesláno

dobrá tedy a budu schopnej na elm vyčíst a smazat závady na 406 z 1997 (12tej měsíc) zásuvka je to ta co je na elm je umístěná v levym kastlíku u řidiče

Odesláno

Bez odskusania priamo na aute nikdy nezarucis ci ti to bude fungovat, najlepsie skusit, pritom ani nemusi platit, ze ak ti jeden ELM funguje, druhy bude:roll ... toz skusat priamo to co chce clovek kupit, aby mal istotu:ticho

Odesláno

No asi to prubnu pač mě to z e-baye vyjde levnějš než samotný jedno vyčtení v servise jediný co mě odrazuje je to že v ostaních vláknech většina lidí píše že to nefunguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...