Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem so zoskrabanym zakladovym nastrekom (taky gumenny nastrek) na laktovych opierkach na zadnych dverach :(. Nenasiel som nikde ze by sa to riesilo tak sa pytam ci by mi niekto s tym vedel poradit? :cool:

Odesláno

myslis tym tie rucky co su na caluneniach??? laktova opierka je v strede sedadla :) ja som ich mal tiez take osuchane,ale tu akoze gumu som osuchal a tie pod tym cista cierna umelina. a uz sa nebude nic suchat :)

Odesláno

jj myslim presne tie , mne sa ale neda zosupat cela cast , dost velky kus tam drzi ako saleny (skoda ze tak nedrzal cely nater) , mam obavy pouzit nejke rozpustadlo starych farieb aby to neschytala aj ta podkladova umelina...

Odesláno

hmm mne to islo dole ako chcemopren :) sa to natahovalo a pekne velke kusi isli dole,mozno aj preto lebo teraz bolo teplo tak sa to nahrialo mozno.aceton by som nepouzival mohol by ti pokazit celu rucku myslim tym ze by ju rozleptalo.skusal si to nahriat z teplo vzdusnou pystolou?

Odesláno

Řešil jsem to nedávno - na jedné straně se to krutě sloupalo. Část šla snadno, ale zbytek držel jak přibitej. Rozpouštědla, ani horkovzdušná pistole nebyly funkční. Nakonec jsem tom vzal normálně smirkem, 400, pak 1000, všechno pod vodou. Výsledek je takový podobně matný jako předtím i s tím pogumováním. V autě vpravo to mám původní a vlevo po očištění. Přesto to není ani na 2. pohled poznat.

Jinak pokud nechceš zašpinit tapecír tak je potřeba to vyndat. Pokud se dobře pamatuju tak je tam jeden nebo 2 šrouby na jedné straně a na druhé 3 zatavené body, které je potřeba nahřát ( třeba pájkou, horkovzdušnou pistolí nebo podobně ). Pak to tam dáš zpět, šrouby utáhneš a ty 3 body zase roztavíš pájkou nebo svářečkou na plasty.

Odesláno

parada diki za rady , bo teplovzdusna tomu nepomohla. Jediny problem asi bude dat to madlo dole a zasa spetne uchytit , pohram sa s tym a hodim vysledne foto :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...