Guest Brendik Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Čaute neviete náhodou podľa čoho zistim od čoho je odpojený konektor na pravej strane pri pravom prednom svetle na konektore je číslo 1975 89 a neviem z čoho je odpojený. Ďakujem [upravil dne 3/5/10 Brendik] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Nebude to nieco podobne ako toto Ak mas prelomovy rocnik 2004/2005 kedy sa robil restyl tak to moze byt priprava na hmlovky.. Neviem takto posudit lebo nemas v popise rok vyroby Citovat
Guest Brendik Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 je to rok 2004 vyzerá takto len sa mi nedá poslať foto [upravil dne 9/5/10 Brendik] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Skus mi ten obrazok poslat mailom.. Mam ho v profile.. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Tak podla obrazkov to vyzera skutocne na pripravu pre hmlovky na novsie modely Sudim hlavne podla toho piktorgramu hmloviek odkial konektor vychadza (posledna fotka).. Nie je na druhej strane niekde schovany este jeden? Citovat
Guest Brendik Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Zatial som ho na druhej nstrane nenašiel Původně zaslal: m3t4L_m4n Tak podla obrazkov to vyzera skutocne na pripravu pre hmlovky na novsie modely Sudim hlavne podla toho piktorgramu hmloviek odkial konektor vychadza (posledna fotka).. Nie je na druhej strane niekde schovany este jeden? Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 pripomina mi to konektor, ktery je ve 406 na dverni spinace pro vnitrni osvetleni, pripadne alarm, mozna priprava pro spinac hlidani otevreni kapoty, kdyz by se tam montoval alarm kazdopadne vede do toho jeden drat kostra, druhej drat by se snadno dal dohledat podle cisla, ktere na nem bude vytisteno Ale asi bych to taky videl na ty mlhovky [upravil dne 13/5/10 Ferry] Citovat
pepeca Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Mám niečo podobné a zdá sa mi, že je to príprava ku nádržke na chladiacu kvapalinu, na meranie tlaku a množstva vody, ale nie som si istý...nie všetky modely to mali vo výbave, ale kabeláž bola pripravená v sérii.. Citovat
bapek Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: bapek podivej se sem tady to je lol psal jsem vam ze to je tady..je to na snimac otevreni kapoty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.