kupák Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Pánové, mám asi menší problém: auto mi začalo nějak jančit s volnoběhem. Několikrát se mi za jízdy stalo, že po sešlápnutí spojky a puštění plynu místo klesnutí otáčet na volnoběžné zůstaly otáčky viset na původní hodnotě a klesaly velice pomalu, někdy vůbec a auto mi normálně po přeřazení a puštění spojky \"ujelo pod nohou\". Zrovnatak někdy při sjezdu z kopce se zařazeným rychlostním stupněm to jen nerado ukazuje nulovou spotřebu na PP. Brždění motorem občas taky nic moc - pustím plyn a auto skoro nezpomaluje. Čím to může být? Jinak se to chová úplně normálně. Chytá, nic nehlásí, spotřeba více méně v normálu... Děkuju za rady. [upravil dne 1/5/10 kupák] Citovat
HonzaZ Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Až někdy dorazíš, tak mimo jiné můžeme dia kouknout, zda něco neobjevíme. Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 netěsnost v sání, bordel v sání, krokový motorek, zakarbonovaný spalovací protor ( to by platilo pouze u horkého motoru ) ... Citovat
Chepp Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Mno co treba potenciometr na plynu?... to je vec co s tim roby.... ael nevim co s tim muzes udelat... rozebrat a vycistit... snad? Citovat
kupák Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Dík za rady. Přejdu to sání, stejně mám ve skříni nový filtr, tak se aspoň dostanu k výměně. HonzoZ, já teď vůbec nestíhám, ale zkusím něco vymyslet během května a jak budu něco vědět, ozvu se ti, abysme se domluvili. Jak náročný úkon je kontrola a vyčištění krokáče? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.