Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jj 15.h. je v pohodě:super.Já si určitě nenechám ujít žádného pažouta:bojim:Dakdo může,jako já,:mrk tak přijedu o půl h. dříve,bo srazy se vžycky opožďujou:myslim:D

Jo a tak mě napadlo nedáme nějaké \"RESERVE\" třeba venku.:mrkAť to má nějakou úroveň:P

Odesláno

Ještě dotaz. Bere tam někdo z vás s sebou i drahou polovičku? Se mnou totiž asi přijede, když už to bude taková projížďka, tak bychom se ještě někde stavili...:myslim

Odesláno

ja beru mladou, teda doufam ze se dostavim, sef rekl ze dostanu odpoledni, ale ja mu nato rekl ze muze rovnou psat dovolenou :D

termin, misto a cas tedy jiste , hodim to vse do prvniho prispevku at je to jasne :)

Odesláno

ta myslivna ma teda nejake parkoviste ? aby sme se tam vubec vlezly....mozna by nebylo od veci tam zavolat a zkusit hodit treba rezervaci....aby o nas vubec vedeli a nebyla tam nejaka jina akce.

Odesláno

Zdar ja bych snad taky dojel pokud bude trochu casu.sic už ne se svym drakem s tim sem měl v zimě havarku ale ale už sem pořidil nahradu bekynu od kolegy Delvis-night tož asi dojdu ( ještě je na pražskych značkach) 31.5. jdu na přepis.sic sem mu slibil že se z jeho vozem dojdu na nejaky ten jejich staz mrknout, ale srazy okolo prahy připadnou v uvahu až tak za 3 měsice -po přestavbě na LPG sporak nebo sekvenčku.:) pokud se nic nevy.... tak dojedu.sic sem osobne nikoho nevidel ale určo bude o necem kecat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...