Qcko Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Kde je nejaky vypinac kapoty? Ja som nasiel v motorovom priestore pod lavym svetlom modry konektor, len tam visi a neda sa nikam zapojit Citovat
Ericce Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 ja jsem to napájel na vypínač kapoty pro poplach alarmu. dej foto. možno to je přeppriprava pro kapotový spínač, ale originálni vypínač pro kapotu nevím jak ma vypadat. Citovat
martis Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 hmm zaujimave ze ti to vobec neslo!!!! ja mam bsi b4 mozno preto,ale mam doma druhu bsi sice tiez b4 a tam nebola priprava na alarm vobec a dnes som si dal namahu a prehodil a aj tam mi to islo.hmmm ten obrazok co si spomenul to bol obrazok pre mna mozem ho dat sem bol po anglicky ale je prelozeny do slovenciny dam obrazok. ake mas oznacenie bsi?? ps.konecne som to nasiel mam bordel v pc Citovat
superjoe19 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 tak uz mi je jasne, preco mi nejde spojazdnit palubny pocitac na B2...to je v prdeli toto...jak to pekne vynechali...hajzli Citovat
martis Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 ak by si velmi chcel tak mam doma,rj motora,bsi a cip immo, akurat mam z 2.0 16v bez mux, oznacenie bsi b4.bolo tak vsetko aktiovane okrem ostrekovacov svetiel. ak by si veeelmi po tom tuzi mam aj solo bsi b4 ale nemam k nej immo cip ak poznas niekoho kto dokaze zrusit immo v bsi tak nieje problem. Citovat
Ericce Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 jo tak ja mám asi B3 a doma mám B4 z benzína ale nikdo mi ji nechce spojezdnit v mým aute. v peugeotů se toho bojí a kamarád co mám comp s diag také. ale přesto mi je to divné když mám automat a dle tabulky automat umý B5. ale na druhou stranu osvětlení na dvěřích jsem cez diag nerozběhal takže to spíš ukazuje na B3. tak to neroschodím ani ostřekovače světlometov? když tam mám předprípravu u nadržky je jeden prázdnej konektor. Citovat
comm Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Nemate nahodou schemu na old model na tie dvere aj ked to je len kontrolka a vobec ma niekto schemu elektriky na old model 406 Citovat
Ericce Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 na old stačí jen doplnit do budíkov žarovku na pozici kde by měla svítit kontrolka. ale vím, že ne na všech to fungovalo. na moji predošlé 406 první to šlo to byla benzínová a pak na té druhé 2.0 hdi to nešlo. to byl taky old model ale elektronika jak jsem zjistil nejaká mezi modelová. myslím, že co tu lidi doplňovali do 2.1 tak jim to šlapalo Citovat
martis Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 hmm ja zase ked chcem tempomat moja jednina moznost je ho spojazdnit tak ze ako keby som ho chcel napajat do old modela,mne cez bsi sa neda aktivovat a preto mi treba vzlast rj tempomatu. inak ja mam tiez pripravu na ostrekovace svetiel ale akosi to nemam spojazdnene errice a co ti vlastne treba urobit aby si mohol dat druhu bsi?? trosku nerozumiem jedna sa ti o immo? a mas iba bsi? Citovat
Ericce Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 mne zase tempomat šel spojezdnit v pohode, také samostmívaci vnitřní zpětní zrcátko jde v pohode a bez aktivici v BSI, svetlá v clonkách kozmetických zrcátek mi po doplnění také svíti, origo navigace navteq také šlape bez aktivace a dokonce jsem měl i předprípravu. no mne je treba pbudto prepálit softwear nebo vyměnit BSI + RJ motorů + imobilizer. já mám BSI + RJ motorů a imobilizér ze 406 1.8 benzín Citovat
comm Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ericce ja som dneska mal rozobranu palubovku a pozeral som kabel tam je tak ze funguvat to asi bude teda aspon myslim. vyskusam a dam vediet co a ako. Horsie ked to fungovat nebude potom by ma zajimalo kam ten kablik ide. Citovat
Ericce Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 jo hodne štestí. tak to fakt nevím. mne to nefungovalo tak jsem po tom nejak nepátral. pak dej vědet jak si dopadl Citovat
martis Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Ericce ze ty mas bsi rj, z benzinaka a chces dat do diezla? dobre to chapem?? inak je to zaujimave ze ti to nejde trosku mi to vrta v hlave ale pre mna logicke vysvetlenie je ze mozno preto ze mas mux.trebalo by ti tiez taku schemu ako som dal nemusi byt presne na tvoe auto myslim tym vin,ale schemu ktora uz ma mux.vies ci nahodou sa t nezapaja este niekde inde,ale ci sa nezapaja na iny pin.hmmm neviem si to vysvetlit inak. Citovat
Ericce Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 nene ja to nejdu delat. nikdo to nechce udelat co znám tak na to kašlu. bez toho se dá žít. mohl bych mít také suprzamykáni, tá benzínová 406 to měla ale co už. no může být. psal jsem čakomovi ohledne schémi na moje auto, ješte se mi neozval. Citovat
comm Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ericce tak smola ziarokvku som namontoval a nic kabelaz tam je ale asi niekde v palubovke nie je zapojena. Nema tu nahodou niekto z vas schemu elektriky na OLD model. Citovat
Ericce Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 to je smůla. nj tak to je na nekterých to šlo a na nekterých ne. já jsem měl aschémy ale jak sem prodal auto a kouil tohle tak jsem je všechny vymazal takže ti bohužel nepomůžu Citovat
misho.1709 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Tak signalizácia otvorenia kufra je pre mňa novinka. Dnes som na to čumel, keď som išiel so známym a signalizovalo mu to na displeji Má síce break, ja mám sedan. Má to niekto aj na sedane od výroby? Citovat
misho.1709 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 (upraveno) Auto v podpise. A obe autá sú rok 2003. Upraveno 1. duben 2015 uživatelem misho.1709 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.