Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Odesláno
mimo mesto 90, dialnica 100 (max. bola 110) + zavod :D

A to som stihal na okreskach decentne predbiehat. Ale ucel bol ist na spotrebu, snad mi to auticko odpusti :mad:

jaj, jasne, cez den 110 mame :) no tak sedi, aj ja ho zajazdievam... ale pojde na chip, resp chcem vyskusat nech mi tam daju soft povodny, napr mozno aj cez teba, co tvoje maju ulozene u nich, povodny.. bo stale mi to taha len tesne okolo 2000rpm, grcam z toho softu :/

Odesláno
308 GTi THP200 u mňa: 18.880 EUR s DPH + 4 roky záruka + PZP na 1 rok + diaľničná známka 2012 + zimné pneu

Nechceš, nechaj tak... :P:D

stoji vo vyklade a ste mu davali na prdel co? :D

Odesláno

vsak to, ze tie farby co su na stranke nic moc, siva shark a aluminium, biela a cierna a stale bez doplnkovej vybavy kt by bodlo velmi.. ked mi zoberete moju za 8880 mozeme ist do toho :D

a ani JBL to nema :/

[upravil dne 10.1.2012 15:46 od buga]

Odesláno

s tými farbami nič neurobím...

z každého plateného doplnku si daj dole 14%...

JBL nahradíš systémom Dolby Surround v balíku WIP NAV COM 3D...

Cena Le Mans: :D

[upravil dne 10/1/12 16:02 od Modzillo]

Odesláno

hej a o 3 roky sa bude smiat aj na 308 GTi... :D

moc sa stretava s importom, tlacia mu kaleraby do hlavy :P

jak oni na moje ze 3.5 rocne, uz je stare a neoplati sa investovat.. skoda ze som to toho casu kupil priamo od nich a priamo im sa platilo za predlzenu zaruku.. :D

Odesláno

Optiway je služba, ktorú platíš importérovi, nie predajni!!! Ak si aj predajni platil, refakturovali to z importu...

Ja som sa nesmial verzii Le Mans, skôr tej cene... Určite to je predajné za tie peniaze, ale takéto auto si kúpi nadšenec, nie \"obyčajný\" zákazník, ktorý surfuje po internete a hľadá nejaké jazdené vozítko... Ako výkupná cena: zabudni, to ti nedá nikto. :D

[upravil dne 24/1/12 09:26 od Modzillo]

Guest mischko11
Odesláno
debata o importe a predajniach, ktoré spadajú pod importéra, by sa vliekla niekoľko hodín, ver mi... :D

takze dame kofolu ? :D

suhlas :D

to bude kofola pod zakonom :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...