Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Odesláno
no a k incidentu asi tolko ze pachatel bude neodhaleny. kamery boli otocene inym smerom v case ked sa to asi stalo. takze mu z celeho srdca prajem ... ale skoda slov. chrapun :grr

To by ani tak nevadilo že v tom čase keď sa to stalo boli tie kameri otočené iným smerom, na zázname by malo biť vidieť kto parkoval v okolí tvojho vojtúra a budeš o niečo bližšie ku odhaleniu toho chrapúňa.

• O 2 týdny později...
Odesláno

no patranie bude asi bezvysledne. nenasli sa ani ziadny svedkovia takze tazko nieco zistit.

a inak zohnal som si urcite veci a pokusim sa s tym nieco urobit cez vikend. uvidime co z toho :D

a dnes naskocil pekny dalsi milnik v zivote vojtura:super

mf_387333671_99b9835154438122884331067b43aa15.jpg

Odesláno

takze ako som slubil eltonovi :) dnes som si vylestil bocnu listu oskretu a hned mi ruka sklzla aj na dvere a myslim ze mozem byt zo sebou spokojny. este tu preliacinu dat spravit a bude to ako nove :super

mf_387408532_6d8baa02fabf3a5020d669d5f70ceeb2.jpg

a este porovnanie pred a po pouziti perwolu :D

mf_387408782_d89542574895426a9c6629cf8c83cada.jpg

Guest mischko11
Odesláno

preliacinu spravia a nebude to vidno ,ja som mal preliacenu cast za pp dverami na troj dverku a fakt uzasna robota :aut uz niet po tom ani stopy :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

kriza pretrvava tak rozpredavam diely :D

frozzi isiel cely naraznik dole a pekne zvnutra vycvakal. najjednoduchsia cesta asi. a neboj zlomis nieco urcite tak ako ja :D ale na funkci to nema vplyv tak neriesim. zatial drzi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...