BassF Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Zdravicko, chystam se seridit ventily na 405 1.9TD. Prosim o par obecnych i neobecnych rad. Proste kdo s tim ma zkusenosti, jake hodnoty by mela mit vule,na co si dat pozor atd... Citovat
bubakkaja Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 No hlavne mam pocit ze to sam neseridis,tam jsou totiz takove pecky a pokud je nemas tak to neseridis. A diesely maji klasicky 0.15 a 0.30 [upravil dne 29.4.10 bubakkaja] Citovat
Guest SB Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Motor studený Sací 0.15 Výfukový 0,30 Citovat
BassF Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Jeste drobnej dotaz. Jsou ty vule 0,15 sani a 0.3 vyfuk i u turbo diesla? Sundal jsem viko hlavy,zacal merit a u prvniho saciho ventilu jsem nameril az 0.35. Tak jsem se leknul a dal uz radsi ani nemeril:D Citovat
BassF Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 V jakem poradi jsou ventily? Je to vyfuk-sani-sani-vyfuk-vyfuk-sani-sani-vyfuk? Nebo je to jinak? Motor me normalne fungoval,ale co jsem nameril za vule,tak se celkem divim,ze to ten motor uz davno nezabalil:D Takze jedina moznost co me napada je,ze jsem musel to poradi nejak prehodit:roll Citovat
Budhas Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jestli tomu nerozumíš, tak se do toho ani snad nepoštěj...říká ti něco slovo \"střih\" ..?? 1 - 3 - 4 - 2 .. ?Ale určitě jo...ventily poznáš podle toho kde je potrubí, ne..??Sací i výfukový... [upravil dne 7/5/10 Budhas] Citovat
Fusion Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Zvednout jedno kolo, zařadit 5 a otáčet kolem abys točil vačkou. Změř všechny a napiš to sem. Trochu větší vůle není tragédie, naplánuj si to zároveň s rozvodama ať ti to někdo udělá. Citovat
BassF Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Jen teda abych upresnil,proc to vlastne delam PS: Zase takova lamka nejsem,ventily jsem uz delal na starym benzinovym BMWcku,tady je to trochu jinak,tak radsi zjistuji detajly:) A zatim nebylo nic,co bych si na svym lvikovi neopravil:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.