netenziraku Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Ahoj,chtěl jsem se zeptat na pomoc ohledně startování. Při startu se jednou řekněme z 5ti startů startér neotočí - jen to jakoby zabzučí nebo co je to za zvuk. někdy to startuje desetkrát po sobě, někdy to udělá tuhle chybu třikrát po sobě. Takto už to dělá třeba rok bez výrazného zhoršení. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neměl podobnou zkušenost - nevím jestli měnit startér nebo do čeho se pustit. Díky za každou radu! Citovat
Dakaros Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Ahoj, před nějakým rokem jsem to řešil, očka na tlustejch kabelech od altíku, co byly na rele startéru měly přechodovej odpor a relé startéru se rozteklo... sehnal jse mna vrakáči, to chvilku startovalo, ale pak se upálila cívka a moc se tomu nechtělo... občas nastartovalo, občas ne... majzlikem jsem tu cívku rele otevřel a ubral jeden závit a řádně zapájel, maou chvilku na to to dělalo podobné věci... po propátrání jsem zjistil, že tam nejsou uhlíky... bastl dopadl rozlámanym keramickym držákem uhlíkůůů.... nakonec jsem sehnal nějakou firmu, která mi poštou zaslala nové uhlíky i s tím keramickým krytem stálo to asi 180 kč a startér šlape jako hodinky dodnes... měl jsem typ D6RA [upravil dne 29/4/10 Dakaros] Citovat
netenziraku Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 díky za radu! a netušíš jestli to vyřeší nový startér - komplet? děkuji Citovat
VladoHA Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 pokial to robi to co si pisal tak si myslim ze ti odide cievka na starteri je to bezna vec a nemusis koli tomu menit starter cely len tu cievku Citovat
MrVain Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 mne to robilo podobne,vymenil som nový štarter potom OK,inač po rozobraní tam boli kratke uhlíky ak nechceš investovať do noveho,stačí nachytať sadu nových uhlíkov,vybrať štarter rozobrať,vymeniť uhliky,vyčistiť,premazať..... Citovat
netenziraku Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 a kde se dají takové uhlíky sehnat? Citovat
MrVain Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 skus sa spýtať priamo Peugeote,pripadne v predajniach s autodielmi a myslim že by sa dali objednať aj cez internet [upravil dne 1/9/10 MrVain] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.