Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poprosil bych o návod jak se mění termostat u 3.0 V6 24 (140kw), kde jsou odvzdušňovací šrouby + nějaké rady, hlednání jsem použil a nepochodil.

Problém spočívá v tom, že ani při dnešních teplotách okolo 22° mu trvá dobrých 10km než se zahřeje na provozní teplotu a to jezdím po městě. Nebo je to u tohohle motoru normální?

Díky za rady.

Odesláno

Přesně tak, jestli s motorem zacházíš slušně, když je studený a netočíš ho jak blázen, chvilku tomu trvá, než se ten kus kovu a spusta litrů oleje ohřeje. mně to sice ohřívá o chlup dřív než po deseti km, ale neviděl bych v tom problém. Olej na 10km ohřeješ tak na 50°C.

Odesláno

Aha. :myslim

Dostal jsem právě pochybnosti po tom co si brácha (blizzard) přivezl domu novou 607 s 3.0 V6 (152kw) a ta se mu na provozní teplotu zahřeje už po nějakých 4km a olej tak po 7km. Mě to trvá nejmíň 10km něž se ohřeje voda a když je voda na 90, tak olej má okolo 60.

Myslel jsem právě, že mi zůstává otevřený termostat, ale takhle buď zůstává nám všem a nebo je to tak, jak má být.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...