Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Mám hlavně radost z toho prahu a dveří. Páté dveře to taky už potřebovaly. Přední nárazník příjemný bonus. Kdybych měl nechat stříkat všechno na auto, co je poškrábané, bude to na celolak :D

Odesláno

Nápisy, samolepky? Možná ty klubový na nárazníku bych mohl sundat ... ale ne, budou tam, jsem klubák :aut

Jinak teďka jsem se domordoval s LED páskem do kufru, hold já s pájkou nejsme kamarádi :D

Odesláno

jéééé, zase někdo chce foto ... vyčkejte chvíli, nabíjí se mi baterky do fotáku ... ráno jsem to stihnul tak tak :D

Odesláno

Mám ti snad vyfotit zapojenou nabíječku na baterie? Sakra, nevyfotím, když ve fotáku nejsou baterky :D

Uvidím asi na jaře, co půjde dolů, nebo ne. Možná nechám stříknout i ten spodek a půjde to do origo stavu ... jedno vím určitě, polep na okně půjde nový, loupe se. Ne špatnou montáží nebo kvalitou polepu, ale když mi loni lepil folie na okna, tak si je zařezával zvenku a ten polep prostě přeříznul.

Odesláno

Díky Johne. Mně to přijde, že to vypadá lépe, než když to na naleštím a navoskuji ... taky možná proto, že ted je auto trochu špinavé.

Jinak zde foto těch LED pásků v kufru, bohužel fotoaparát nemá rád tmu, opět rozmazáno.

post-15148-14109627338794_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...