Guest StibTo Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Mel udelat i tu listu pod tim clovece ! Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Njn, možná na jaře mu to tam postavím kvůli té liště ... jenom asi budu muset znovu lepit písmenka. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Mám hlavně radost z toho prahu a dveří. Páté dveře to taky už potřebovaly. Přední nárazník příjemný bonus. Kdybych měl nechat stříkat všechno na auto, co je poškrábané, bude to na celolak Citovat
Stráňa Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 opravy OK....ještě dej dolu všechny nápisy a samolepky a bude to:super Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Nápisy, samolepky? Možná ty klubový na nárazníku bych mohl sundat ... ale ne, budou tam, jsem klubák Jinak teďka jsem se domordoval s LED páskem do kufru, hold já s pájkou nejsme kamarádi Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 jéééé, zase někdo chce foto ... vyčkejte chvíli, nabíjí se mi baterky do fotáku ... ráno jsem to stihnul tak tak Citovat
radim.1008 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Vypadá to dobře, jen to chtělo i tu lištu nad nárazníkem. Šikovný lakýra Jednu samolepku bych přecejen sundal a to tu obrácenou Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Mám ti snad vyfotit zapojenou nabíječku na baterie? Sakra, nevyfotím, když ve fotáku nejsou baterky Uvidím asi na jaře, co půjde dolů, nebo ne. Možná nechám stříknout i ten spodek a půjde to do origo stavu ... jedno vím určitě, polep na okně půjde nový, loupe se. Ne špatnou montáží nebo kvalitou polepu, ale když mi loni lepil folie na okna, tak si je zařezával zvenku a ten polep prostě přeříznul. Citovat
wojtěch Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 na kolik tě ta oprava vyšla? taky mě to čeká cca to samé Citovat
radim.1008 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Finance: Materiál 12 500 Kč + práce 6 500 Kč Řekl bych, že dobrá cenovka za práci, co myslíte? Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Opravu laku nevím, platil jsem to komplet. Fakturu nemám. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Díky Johne. Mně to přijde, že to vypadá lépe, než když to na naleštím a navoskuji ... taky možná proto, že ted je auto trochu špinavé. Jinak zde foto těch LED pásků v kufru, bohužel fotoaparát nemá rád tmu, opět rozmazáno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.