MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Dneska jsem trochu leštil a uklízel, ted jsem si vzpomněl, že nemám fota interiéru, tak možná zítra Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Auto už prošlo leštěnkou, tohle je vrstva vosku, který je prevít a tvrdne pomalu Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 I druhý bok se trochu leskne. Jen čelní sklo zasviněno od leštičky, jak to stříkalo. Už jsem to ale umyl. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Vypadá to dobře, oproti tomu, co to bylo ... Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Spokojenost, hlavně, že jsem to nemusel dělat ručně. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 A na večer přijel táta a jeho první slova: Ty to budeš prodávat? Snad musím na srazu v sobotu nějak vypadat a měl bych konečně dorazit svým, když jsem organizátor. Citovat
radim.1008 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Taky bych to potřeboval vypulírovat, ale není čas a nejsou lidi U mě se musí hezky ručně, ale jedno odpolende mě to chytne a pujde se na to. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Já mám naštěstí leštičku, jinak bych na tom nechal ruce. Já bych to nedělal, kdybych zítra někam nejel a pak nebyl v sobotu sraz ... ale je hezké se podívat na naleštěné auto ... ale takový pohled se naskytne 2x do roka Nejsem takový blázen do čistoty auta. Auto je mým otrokem, ne já otrokem auta Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 A na večer přijel táta a jeho první slova: Ty to budeš prodávat? Snad musím na srazu v sobotu nějak vypadat a měl bych konečně dorazit svým, když jsem organizátor. Tak hlavně teď neřešit brzdy ani nic podobného ! Citovat
vendelinek Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 pěkně jsi to naleštil ,až nebudeš mít co dělat tak přijedu taky:D Citovat
MilanF1 Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Stibto: Nic opravdu dělat nebudu, navíc není čas, v sobotu budu vyjíždět už před osmou ... vendelinek: Že bych si založil živnost? S leštičkou to jde dobře, hlavně rychle a bez velké námahy. Všem díky za kladné ohlasy, potěšilo to. Jenom auto asi nepotěším, další leštění bude asi až na jaře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.