Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Najdete jeden rozdíl? Omlouvám se za odlišné světelné podmínky, které zhoršují hledání rozdílu. :(

Stibto neodpovídá, ten to ví ;)

post-15148-14109625711447_thumb.jpg

[upravil dne 19/7/12 19:50 od MilanF1]

Odesláno

Milan si z nás dělá určitě srandu :D Ať se koukám sebe líp, tak nic nemůžu najít... Trochu se mi zdá jiná fólie v příčce okna na zadních dveřích, ale to bude fotkou ...

Odesláno

Snad jo ... bohužel jsou tmavší než kola, takže jsou vidět ... snad je někdo nesundá. Vyšly na necelou stovku přes aukro, ale i tak by to mrzelo.

Odesláno

Ja jsem se radeji neucastnil ja to vedel nicmene fakt je ten ze na te prvni fotce celeho vozu jsem ani ja nemohl poznat rozdil :D

Odesláno

Ano, ten rozdíl je opravdu malý, při focení jsem doufal, že to bude lépe vidět, nicméně Gabriel má dobré oko. Příště se polepším, aby to bylo lépe vidět ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem po cestě z dovolené (Beskydy) překonal hranici 280 000 km, fotku doufám, co nejdříve vyškrábnu z mobilu.

Jelikož číslo je kulaté, budu brzdy dělat olej a auto konečně půjde do servisu (rozvody, spojka, tlumiče).

Jinak dovolená pěkná, za týden celkem najeto 1175 km, kdybych odjížděl s plnou nádrží, mohl jsem to zvládnout na jednu nádrž :papa

Odesláno

Dneska odpoledne přijel Stibto, drobnosti jsme řešili na jeho voze, pak si dali trochu masíčka z grilu (napůl uzené, mňamka :aut), pak jsme se vrhli na olej a všechny filtry = 45 minut roboty. :-)

Jenom poprosím o Stibta o instruktážní foto ;)

Odesláno

Doufam ze myslis to finalni s cistym motorem a dole z najezdu :) Hned to sem hodim vecer jsem se k tomu nedostal :) A btw rano pod mym autem vzadu na ridicove strane malilinkata louzicka :D Takze 100% to neni, muhehe ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...