Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

hmm zavidim ze jsi mel kdy to lestit .... u me to jisti jen ta mycka a snad pocasi vydrzi ne jako loni jak chcalo hned v patek vecer a dojel jsem na sraz uplne zasranej :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

S přechodem na 16\" se mi zvýšila i spotřeba, bohužel už se do pěti litrů nedostanu. Pohybuji se nad touto hranicí, okolo 5,2-5,3l / 100 km. Nicméně je fakt, že na to občas v zatáčkách více šlapu a užívám si lepších jízdních vlastností. Ale objektivně musím dodat, že šlapu o něco více na plyn (abych jel stejnou rychlostí jako na 14\") a decelerace je větší. Na výpočtu se jistě podepisuje i fakt, že na současných gumách mi tacho neukazuje o tolik více ...

Více než spotřeba moji peněženku budou trápit jiné výdaje - mám v plánu spojku, rozvody a přední tlumiče ...

Odesláno

Právě dorazily dárečky pro plechového miláčka. Musím dohodnout termín s mechanikem, aby vše dal tam, kam patří, doma tohle totiž nezvládnu.

post-15148-14109625390367_thumb.jpg

Odesláno

spojkova sada tlumice a rozvody co ? :) tak se pochlub, kolik jsi zatim zainvestoval ;)

Odesláno

Celkem cca 8 000 Kč + ještě mechanik něco bude chtít za práci.

Stibto: Tome, tobě to taky dorazilo. ;)

Andreww: Dovolená bude, plánována ještě před tímto servisem, pojedeme objevovat krásy Beskyd :)

[upravil dne 3/7/12 09:29 od MilanF1]

Odesláno

mno joo pomalu bych zapomnel ze se mi v garazi vali asi 60kg darecek za 5.000 a k tomu dalsi 2.000 budou silentbloky a 5L brzdovky :)

Odesláno

marko: Dobře se na to kouká, když jsi to neplatil :D

Andreww: Budeme ve Velkých Karlovicích, ale není problém se přiblížit k Francově Lhotě ;)

Odesláno

Číča nezapře, že k autům má blízký vztah. Nové 16\" alu kola musela také prozkoumat. Dneska si oblíbila především spojku :)

post-15148-14109625391162_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...