Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Mně se to taky hodně líbí, ač číča dobře pozovala :)

Škoda, že jsem je ještě neměl na srazu, gumy jsem koupil až v pondělí.

Odesláno

Urcite casem jeste neco bude,ne Milane ? ;) Co treba ofuky nebo striska ?

Odesláno

Něco možná bude, ale snižování neplánuji, však Stibto ví (taky je v sérii), že mám čumák níže než on ;) Ty nápady přijdou většinou spontánně, jako tyhle kola - náhodou jsem je objevil. Nikdy předtím by mě nenapadlo, že budu dávat 16\" :)

Odesláno

Je černá, sundaná z auta na díly. Má už uřezaný šrouby, stačí ji nalepit. Kdyžtak ti ji vyfotím, ale jedu pryč a k netu se dostanu až v úterý večer.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska proběhla procedura zápisu do TP, na technické řádná fronta, ale razítko do typáče bylo uděleno. Nicméně na úřadě říkal, že jsme tam vůbec nemuseli, že máme originální typový list, že stačilo jen dojít na úřad s typáčem. Zapsal mi tam hned dva rozměru pneu: 205/45 R16 a 195/45 R16, ač dle vysvětlivek u typáče může být na mém modelu jen 205/45 R16. :) Zapsali tam i ET, což mě netěší, ale hlavně, že tam jsou a není tam uveden RONAL :D

Setkal se taky někdo s tím, že za technikem typu \"K\" nemusel? Mně to přijde divné, zvláště když je na to kolonka na typáči.

PS: Typáč si jenom ofotili, takže nám zůstal :)

Odesláno

Ano, jsem moc rád, že to je v TP, ač mě to při pořizování alu ani nenapadlo (Andreww díky).

Když mi na úřadě řekl, že jsem na TK nemusel, hned mě napadlo, že jsem si mohl vyžádat i typáč na 15\", ale jít tam se dvěma najednou, to by asi bylo divný :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...