MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Je to dvouvrství materiál, ta koženka je hodně tenká a pak je černá pěna, na omak je to \"měkké\". Palubku by to chtělo ven, ale do ní nepůjdu, dopadlo by to asi jako ten tunel, možné lépe, ale i tak se bojím. Půjdu po těch detailech. Mám v plánu \"B\" sloupek, možná i \"C\". O platu ještě popřemýšlím, zvenku to vidět nebude, protože mám tmavé folie ... Výdechy topení a rámečky okolo klik jsou také v šetření Citovat
309GT Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Jestli budou \"B\" sloupky tak udělej i zadní,chybělo by to tam;) A ta pěna nejde nějak sundat?Třeba oškrabat? Pak by se to líp tvarovalo na složitější tvary.... Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 ta pěna tam drží hodně dobře ... jedině ji snad zbrousit, což asi těžko půjde. Zmenšit tlouštku by šlo oříznutím, ale nevím, zda by se to nožem povedlo. Nicméně B a C sloupky nejsou tak složité Problém bych viděl u toho tunelu ... do větších akcí se pouštět nebudu. Citovat
chuck11 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 MilanF1 nechci tě zklamat,ale je to hrůza.Udělat to na š120 nějaký puboš tak to ještě člověk skousne ale tohle? [upravil dne 27.7.2011 od chuck11] Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Nj tak clovek se nezavdeci kazdemu Ja myslim,ze je treba ocenit snahu. Uz se tesim,az to za tyden scihnu nazivo Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 :( Možná kdybych se vyprdnul na ten středový tunel, bylo by to mnohem lepší ... :( Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 spis kdyby jsi zvolil klasickou kozenku Milane. Ale nastesti to jde strhnout a muzes to predelat Citovat
Stráňa Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Když už jses do toho pustil chtělo by to sladit komplet, ne jen pár věcí. Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 Já sám s tím tunelem nejsem moc spokojen, ale jsem velmi zklamán reakcemi ... ne tedy zklamán, ale cítím se trapně, že jsem sem vůbec fotky dával ... :( Stráňo: co myslíš tím kompletem? Palubku raději ne ... Citovat
maNkovic Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Trápne sa citiť nemusíš . Snaha bola ale proste na to nemáš vhodný materiál . Radšej časom zožeň normálnu tenkú koženku a sprav to nanovo Citovat
Slipkont Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 MilanF1 >> Já asi sem fotky dávat nebudu až budu překopávat interiér do černé kůže ... Všechno se dá poupravit [upravil dne 27/7/11 od Slipkont] Citovat
Stráňa Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 tak třeba k tomu ted nesedí stříbrnej středovej panel, něco bych proved se sedačkama aspon zatim potahy do barvy....jak píšou kluci zvolil bych jinej matroš, tady mají třeba koženku myslim si,že za dobrou cenu:roker Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 Ano, strhnout to půjde ... doufám, ten alkapren drží fakt dobře Buď to zkusím znovu, nebo tedy s klasickou koženkou. Nicméně nevím, jak bych to s tou koženkou udělal u příhrádky ... musí se to prostě ořezat, není to kam \"zahnout a schovat\" Jinak co si myslíte o těch ostatních dílech, ty snad tak mohu nechat, ne? Ač to není dokonalé ... Citovat
Stráňa Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 možná kdybych dal odkaz, nebylo by to špatný:D:D:D:D:D........http://sedaci-vaky.kampet.cz/zbozi/3394/Textilni-kuze---kozenka---ekokuze---metraz-1bm-nej Citovat
Slipkont Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 for Stráňa >> tím odkazem jsi mne nahlodal , bude to dobrý materiál na potahování plast. věcí v interiéru ?? for Milan F1 >> Promin za OFFTopic Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 Koukám, že cena velice dobrá, to mě to asi vyšlo dráž ... slipkonte, OTčkem se netrap ... pořid si koženku s uvidíš ... u ní se trochu bojím toho, že budu muset dávat málo lepidla, aby se příliš nenacucala ... ted jsem to vůbec neřešil ... Citovat
Slipkont Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Tak zatím sbírám inspirace , rady a vše kolem ... Na sezonu 2012 budou velké změny na mém autě , přes zimu interiér a do jara exteriér ... Možná se zrodí další krásná 405ka na clubu Citovat
309GT Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 možná kdybych dal odkaz, nebylo by to špatný:D:D:D:D:D........http://sedaci-vaky.kampet.cz/zbozi/3394/Textilni-kuze---kozenka---ekokuze---metraz-1bm-nej S touhle soused potahoval kufr na 206ce (audio zástavba) a pohoda,nechá se tvarovat úplně suprově.... Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 V pohodě, inspiraci sbírej, já měl třeba tuto Citovat
Slipkont Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Tak to je hodně velká inspirace .... Ale nespěchám , vše pomalu a s rozvahou ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.