Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Je to dvouvrství materiál, ta koženka je hodně tenká a pak je černá pěna, na omak je to \"měkké\". Palubku by to chtělo ven, ale do ní nepůjdu, dopadlo by to asi jako ten tunel, možné lépe, ale i tak se bojím. Půjdu po těch detailech. Mám v plánu \"B\" sloupek, možná i \"C\". O platu ještě popřemýšlím, zvenku to vidět nebude, protože mám tmavé folie ... Výdechy topení a rámečky okolo klik jsou také v šetření :)

Odesláno

Jestli budou \"B\" sloupky tak udělej i zadní,chybělo by to tam;) A ta pěna nejde nějak sundat?Třeba oškrabat? Pak by se to líp tvarovalo na složitější tvary....

Odesláno

ta pěna tam drží hodně dobře ... jedině ji snad zbrousit, což asi těžko půjde. Zmenšit tlouštku by šlo oříznutím, ale nevím, zda by se to nožem povedlo. Nicméně B a C sloupky nejsou tak složité :myslim Problém bych viděl u toho tunelu ... do větších akcí se pouštět nebudu.

Odesláno

Nj tak clovek se nezavdeci kazdemu :D Ja myslim,ze je treba ocenit snahu. Uz se tesim,az to za tyden scihnu nazivo :roker

Guest dreamtalks
Odesláno

spis kdyby jsi zvolil klasickou kozenku Milane. Ale nastesti to jde strhnout a muzes to predelat

Odesláno

Já sám s tím tunelem nejsem moc spokojen, ale jsem velmi zklamán reakcemi ... ne tedy zklamán, ale cítím se trapně, že jsem sem vůbec fotky dával ... :(:(:(

Stráňo: co myslíš tím kompletem? Palubku raději ne ...

Odesláno

tak třeba k tomu ted nesedí stříbrnej středovej panel, něco bych proved se sedačkama aspon zatim potahy do barvy....jak píšou kluci zvolil bych jinej matroš, tady mají třeba koženku myslim si,že za dobrou cenu:roker

Odesláno

Ano, strhnout to půjde ... doufám, ten alkapren drží fakt dobře :D Buď to zkusím znovu, nebo tedy s klasickou koženkou. Nicméně nevím, jak bych to s tou koženkou udělal u příhrádky ... musí se to prostě ořezat, není to kam \"zahnout a schovat\"

Jinak co si myslíte o těch ostatních dílech, ty snad tak mohu nechat, ne? Ač to není dokonalé ...

Odesláno

Koukám, že cena velice dobrá, to mě to asi vyšlo dráž ...

slipkonte, OTčkem se netrap ... pořid si koženku s uvidíš ... u ní se trochu bojím toho, že budu muset dávat málo lepidla, aby se příliš nenacucala :D ... ted jsem to vůbec neřešil ...

Odesláno

Tak zatím sbírám inspirace , rady a vše kolem ... Na sezonu 2012 budou velké změny na mém autě , přes zimu interiér a do jara exteriér ... Možná se zrodí další krásná 405ka na clubu :P

Odesláno
možná kdybych dal odkaz, nebylo by to špatný:D:D:D:D:D:D........http://sedaci-vaky.kampet.cz/zbozi/3394/Textilni-kuze---kozenka---ekokuze---metraz-1bm-nej
S touhle soused potahoval kufr na 206ce (audio zástavba) a pohoda,nechá se tvarovat úplně suprově....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...