MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Kaslík u spolujezdce to není, ale jsi blízko (má to podobný tvar) Ty krytky jsi odhalil dobře - zde jsou ty trojúhelníky. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Ty trojúhelníky jsem dělal taky z toho důvodu, že byly poškrábané ... od toho, jak jsem vyřezával dříve díry na repro ... Citovat
Slipkont Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 ale tím si mi nahlodnnul myšlenku , že asi interierové plasty v mé 405 taky půjdou do kůže , ale černé , ale u mne to je běh na dlouhou trať ... Hlavně ať se tobě dílo daří Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Díky. Ještě tu mám foto tunelu, ale ten se příliš nepovedl Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Není to prostě ono ... proto palubku asi do palubky nepustím ... Citovat
Stifler Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 ten nepárový plast, co nikdo neuhádl, je kryt pojistek z prostoru pod volantem. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 A celkový pohled na introš ... musím někdy udělat lepší fotky, tyto jsou jenom narychlo mobilem. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 jeden z hlavnich problemu proc to vypada jak to vypada je ten ze tu kozenku musis zatocit pod plast a ne ji rezat. Pokud z nejakyho duvodu ji zatocit nemuzes tak je potreba ji v te casti prehnout a zaposit aby ti udelala lem. Takhle to vypada jako by jsi to ukusoval zubama. No delas to poprvy, ale i tak bych si to takhle do auta nedal. Jinak s lepenim kozenky mam zkusenosti a lepi se a tvaruje nadherne. Je potreba nechat poradne chemopren oschnout a pak se da krasne na plasty natahovat bez bouli a bez kolicku. Nechci rikat ze je to odflakly, ale spatne udelany to bohuzel je. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Díky za komentář. Toto není ale klasická koženka, co je slabá. Tento matriál má na sílá asi 2,5mm, hůře se s ním zahýbá a na malém prostoru ho nezatočím dokola ... Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 kde jsi ji schrastil ? vzdyt i kuze ma max 1.5mm .... to se pak neda stim vubec pracovat. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Sehnáno od chlapa, kde se potahovali palubky do VW Tuarega tímto matrošem. Originálně to aplikuje nahřátý stroj, lepidlo se nanáší stříkáním a aktivuje se teplem. Ten stroj má přesnou formu a to, co přečuhuje se pak ořízne. Vyvedl to ze závodu jako zbytkový materiál, měnila se totiž výroba. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 aha to dava smysl. Vesmes asi podobny matros budu mit na vrchni casti u Coupe. Nojo to je ale pak skoda ze jsi zvolil tenhle \"nevhodny\" material. Citovat
Stifler Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 MilanF1: To není tím, že Stifler umí, ale že vlastnil taky dvě 306ky, se kterými si hrál. Citovat
309GT Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Palubka by byla fakt tvrdej oříšek,musela by ven a do toho se ti nechce Ale jinak na poprvé to není nejhorší Potáhl bych jen detaily,třeba vršek loketní opěrkymstropnici (ale ta asi nevyjde na šířku),zadní plato.....sloupky už máš....spíš pár menších dílů a třeba středovej plast jak je rádio a ovládání topení bych stříknul do barvy koženky a pak třeba plast okolo budíků a třeba ty rámečky na palubce okolo výdechů topení a bude to parádní PS: Ten materiál je tak tlostej sám,nebo má pod koženkou takovou tu změkčovací vrstvu? (většinou to je černá pěna....) [upravil dne 26/7/11 od 309GT] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.