Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Zátiší je OK, ale traktor půjde brzy do světa ;)

Asi tě nepotěším, dnes jsem nalepil nové folie na sloupky, ale foto jsem nestihl, už venku nebylo moc světla.

Odesláno

Je to nějaká no name, dal mi ji děda, že ji asi před pěti lety koupil někde na černáku :D. Ale fialové auto není, je klasicky stříbrné (barva leštěnky je zelená).

Ještě nafotit ty folie na sloupcích a bude to OK. Jenom stejně ty gumy okolo oken jsou vybledlé :(, to ale řešit nebudu.

Odesláno

sorry, ale celý den nešel proud a já se nudil ... tak jsem si s tím hrál, ale stejně se to nepovedlo dle představ :( ... ale spokojenost. S tím dalším budu potřebovat pomoc, ale o tom budeme diskutovat soukromě ;)

Odesláno

jasná věc ;) .. pokecáme zas na ICQ .. btw jak jsi leštil ty přední dveře nebo jsi se na ně vyprd ?

Odesláno

Slavco: já fotit neumím a řekněme, že mě to ani nebaví, ale pro ten pocit jsem něco cvaknul digitálem, který jsem pořídil z druhé ruky :D

Moby: klidně, já nikdy dobře nic nevyfotím :D

Odesláno

Moby : tak udelame sraz tri 306tejch ? ;) Nalestime a nafotime pokud vis o nekom kdo to ma zmakly ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...