MilanF1 Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 Pojistkovka je, že bych si tedy dal práci a našel káblik ... bylo by to fajn Citovat
MilanF1 Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 Mně nedošlo, že světla mají pojistku ... klidně bych to dal na potkávací, je to fuk ... navíc mám denní svícení, takže by mi to svítilo opravdu jenom večer/v noci. Zítra na to kouknu. Citovat
chuck11 Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Milan F1 pořeš nějak ty drátky napájení od těch deních svícení,vypadá to hrozně a kazí to dojem. Co se týče podsvícení nevím proč všichni používají trubice já mám na každé straně 3 diody a výsledek Citovat
MilanF1 Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 Drátky pořeším, to nebude takový problém. Proč trubice? Protože mě omrzely u PC, tak proč řešit něco jiného, když mám tohle - 12V jako 12V Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Do dveří jsem dal nové repro - Hertz DSK 165, tedy komponentní. Výškáč umístěn do krytky zrcátky (inspirace zde na klubu). Trochu jsem laboroval s instalací středobasu, protože koši překážel tapec a vyrobil jsem si doma mezikruží - s montážní hloubkou problém nebyl. Nehrají nějak úžasně, ale oproti těm minulým mnohem lepší, výšky jsou parádní. Chtělo by to vytlumit komplet dveře, ale do toho se mi nechce ... V zadním platu jsem lépe zabudoval ovály MIVOC (tři roky staré) - snížil jsem akustický skrat. Už se mi konečně klepe sedačka řidiče, takže spokojenost. [upravil dne 4/4/11 11:34 MilanF1] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 jak je mozny ze nehraji uzasne ?tid na tu cenu hraji uplne libove Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Oproti tomu, jak mi hrají ovály v platu, je toto slabý odvar. Ovály jsou od Conrada za 1400 Kč a mají 120W RMS (zbytečně moc). Citlivost mají stejnou jak HERTZ - 93 dB. Prostě mi přijde, že to moc nebasuje, ale vrzaj celý dveře .... Jsem aspon rád za ty výšky. Citovat
ferrari Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 A pasli tam tie reproduktory bez väčších problémov? Aké medzikružie sisi to vyrobil? Daj nejaké fotky... Inak, hm, hej, tie dvere by to chcelo vytlmiť... Citovat
MilanF1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Montážní hloubky by byla OK, ale bohužel koš repráku neprošel celý skrz tapec, tak jsem si vytvořil z dřevotřísky mezikruží - 1cm vysoké (stačilo by i 6mm), poté reprák sedí pevně. Bohužel nemám přímočarou pilu (to je asi jediná věc, co mi chybí ), tak jsem si musel vystačit při výrobě mezikruží s vrtačkou, rašplí a motorovou pilou Kdybych měl šukačku, tak to mám za 30 minut hotové, takto jsem to dělal asi pět hodin. Pokusím se udělat foto, ale to mezikruží není vzhledově moc pěkné, nicméně normálně není vidět Mohl jsem vyříznout ten tapec, aby nepřekážel, ale to by mi po obvodu zbyla jenom 1cm šlupka tapecu a do toho se mi nechtělo, tak jsem reprák povytáhl ven. Dveře vytlumit - asi určitě, protože ty plasty dost vrzaj Citovat
ferrari Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Hm, a nezavadzalo potom repro mriežke? Lebo ja som raz skusmo podvihol repro o cca 1cm a už s ami tam nezmestila mriežka... Citovat
MilanF1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Jo, je fakt, že se to o mřížku kousek tře ... a jeden cvoček nedocvaknu. Ale mřížka není volná, takže se ani neklepe (jako dříve). ideální by bylo tak 6mm - tedy osmička matka - tu jsem zkoušel (než jsem udělal mezikruží), pak mi došlo, že to udělat nemohu kvůli akustickému zkratu. Ale vcelku bych doporučil repro nejdříve vyzkoušet - před koupí, pokud se s tím někdo nechce hrát. Citovat
ferrari Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 No, to si na to narazil presne tak, ako ja...mám dvoje 16,5 cm repro a nepasuje mi ani jedno...dokonca som kúpil Slimy Sinus Live (v nádeji, že Slimy vlezú) a hovno-hovno, je to ešte horšie, ako klasické repro, lebo slimy majú hneď na kraji široký kôš... Ja to budem asik riešiť ako Olda... Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 tak ono to vyzkoušení si před koupí ne vždy jde viď .... nahoď Milane nějaké foto ať máme představu Citovat
MilanF1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Ano, je možné, že to je kvůli širokému koši v kraji, tolik jsem to nezkoumal, prostě jsem je vytáhl ven. A kam si ty slimy nedostal? Předpokládám že do dveří. V platu by takový problém být neměl, pokud vyhodíš ty origo kryty. Ale u plata mě štve, že je to měkká pěna, chtělo by to vyztužit, nicméně hraje to dobře PS: ani nevím, jak to řešil Olda Citovat
MilanF1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 OK, zítra nafotím. Nečekal jsem, že s tím by mohly být problémy. Řešil jsem jen montážní hloubku a průměr magnetu, tyto parametry byly v pořádku. Jenom dodám, že jsem tam rok měl nějaký no name, který tam pásly v pohodě. Citovat
ferrari Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Slimy som nedostal nikde...ale samozrejme, chcem ich dostať do predu...nepôjde to... A do plata? Tam repro dostanem iba za cenu rezania plata, čo sa mi zatiaľ nepáči...a vzadu mi to ani až tak žily netrhá... Citovat
ferrari Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 PS: ani nevím, jak to řešil Olda Pokukaj, Olda to má vymakané :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Tak já už ani nevím, jak to bylo s tím platem, ale asi se muselo repro nasadit do tech krytů a pak přišroubovat zespod na platu = nelze použít jiné než origo Zkouknul jsem oldu a abych u toho řešení taky neskončil ... že to vyřežu dokola a vsadím tam pořádný mezikruží až na dveře. Ale bez šukačky do toho nepůjdu, příšerná práce. Zadní plato má naprosto suprový, zvláště to potažení Citovat
ferrari Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 No, ja sa tiež asik inšpirujem Oldom - teda aspoň predok....zadok by som nechal asik tak...najhoriše by boli tie káble...ale asik ich nechám pôvodné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.