Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Já o tom uvažuju :) přecejen přijde ježíšek :D jedinny co mi vadí je vrtání díry do dveří :grr jinak to vypadá dobře :) ale nějaky maly ledky bych taky bral :) když mi spadnou klíče v noci na zem, tak jsem marnej :D

Odesláno

Jasný, ježíšek ... tak do dveří nemusíš, třeba jenom do tapce. Ale záleží, jak je široký, do toho mého by to podle mě šlo ... navíc ve dveřích by to pak mohlo vadit oknu ... však padá snad až úplně dolů ...

Já to zavrhnul kvůli ceně...

Odesláno

Jj potvrzuju - sklo jede až úplpně dolů .. však jsem to už asi 7x měl rozebraný :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera dorazil balíček od ChouLu, za což mu děkuji, vše bez problémů, navíc poradil i se zapojením.

Zde je výsledek mého dnešního snažení, další světýlka \"na vánoční stromeček\" tu mám, na ně přijde řada asi o víkendu, toto je nejpraktičtější.

post-15148-1410962811932_thumb.jpg

Odesláno

Takto to svítí, samozřejmě to chce foto večer, za tmy.

Nicméně je vyhozená bludička a místo ní LEDky, je to ovládané přímo vypínačem od původního světla, tudíž 3 polohy: permanentní svícení, vypnuto, čidlo dveří se stmíváním.

post-15148-1410962811972_thumb.jpg

Odesláno

Jdu na funkci, ne na efekt, navíc já první dva roky nevěděl, že stropnice je šedivá, měl jsem za to, že je černá ... nahoru se fakt nekoukám.

Odesláno

Tak funkcnost asi jo ale za me fakt ne to uz mi prijde lepsu dat si misto zarovicky do stropniho,led s smd diodama a sviti to hodne dobre a neni to takova opicarna.

Odesláno

To jste mě moc nepotěšili ... já občas potřebuji vidět i na zadní sedadla, například při nakládání věcí večer.

[upravil dne 16/11/12 11:20 od MilanF1]

Odesláno

Když potřebuješ vidět i na zadní sedačky, tak bych sehnal klasický stropní světlo z nějákýho sedana, co ho má vzadu ve stropnici a vypadalo by to líp :)

Ale jak píšou ostatní, pokud se ti to líbí, tak není co řešit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...