Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

diky nejspis to prej asi budou uhliky,i kdyz jsem se docet,ze by to mohlo bejt i spinackou nebo civkou.zkusim ho vymontovat dam ho do sveraku a napojim primo na baterku.tak aspon vyloucim jine mozne veci jako treba zavady v kabelazi,spinacce,ukostreni a tak.kdyz se neroztoci bude to v nem a rozdelam ho.co myslis bude to spravnej postup?

Odesláno

tak mě cvaká ve startéru už delší dobu ale po pár pokusech to chytne budu ho moset vytahnout a dat nové uhlíky ale to je práca na celý den:D

Odesláno

tak jsem starter vyndal,fakt blbej pristup,trvalo mi to snad 2hod.kouknul jsem na uhliky a vypada to ze uz jsou dost obrouseny.ja tam mam jen 2 uhliky,meril jsem je a maj asi 8mm.mam starter VALEO D6RA pak tam jsou jeste nejaky cisla.nevim kolik maj silu nove, ale 8mm si myslim uz nestaci.tak je pudu schanet a doufam ze to pak bude zase slapat

Odesláno

diky za radu,ale na elitecat jsem si je chtel koupit ,bohuzel kdyz jsem se chtel zaregistrovat bylo mi zdeleno-momentalne zadne nove registrace neprijimame.nemas prosimte nemas nejakej jinej typ kde je sehnat

Odesláno

netreba se registrovat, staci zajet k nim na pobocku co mate v Liberci:

Tř.Dr.M.Horákové 185

Pracovní dny: 8:00 - 18:00

Sobota: 8:00 - 12:00

Pripadne nejdriv zavolej a zeptej se, zda uvedene uhliky maji a kdyz ne, aby ti je objednali

482 739 382

482 739 383

[upravil dne 30/4/10 Ferry]

Odesláno

diky,to jsem nevedel ze je tady pobocka.uz jsem si je obednal JANOTA startery-alternatory.cz za 360kc i s DPH.zaplatim teda navic dopravu 128kc PPL mi to doda az domu

Odesláno

Ve startéru jsou dvě dotykové plochy jako spínač proudu pro elmotor. Ty můžou být zoxidované a spínač má tak velký odpor, že sežere proud pro elmotor a ten se netočí. Očistit a je to. Anebo taky upadlo kostření motoru, všechny elektrické spoje musí být čisté a dotáhnuté.

[upravil dne 30/4/10 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...