Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval bych pomoct.Nechal sem si vymenit motor a potreboval bych prehrat ridici jednotku protoze to nebeha tak jak by melo.Nikdy sem to nepotreboval tak sem se chtel zeptat jestli to nekdo z vas nedela nebo jestli by ste mi mohli doporucit nakou firmu nejlepe v plzni nebo okoli plzne.Predem dik.

Odesláno

Je to motor 1.8 16V a mel sem tam ten samy ale starsi asi o dva roky.A me prave rikal kamarad ze by to chtelo jako prehrat ten software pro rizeni motoru a ta ridici jednotka je sagem.

Odesláno

a predtim jsi mel taky sagem jednotku? myslim, ze to je zbytecny neco prehravat, problem by mohl byt akorat pokud by tam predtim byla jednotka Bosch a ted bys dal Sagem, nektery cidla motoru by mohly byt jiny pro ruzne jednotky, ale pokud byly ty same jednotky, pak si jednotka po urcite dobe sama nastavi adaptacni hodnoty pro novy motor.

A jake problemy pozorujes ?

Odesláno

ale ja sem nememil tu jednotku jen motor a ridici jednotka mi zustala z toho staryho motoru.nejdriv sem mel problem ze se to dusilo kvuli lamdbe tak sem ji vymenil je to lepsi ale porad mi to treba kdyz stojim a motor bezi tak se z niceho nic rozsviti porucha motoru nebo se proste vypne.

Odesláno

jj ja to pochopil, spis jsem se spatne zeptal, ten novej motor, co jsi dal, mel v tom predchozim aute taky jednotku Sagem?

pichni to na diagnostiku a nejdrive zjisti, jake chyby to vyhazuje

Pokud byl ten tvuj nynejsi novej motor v aute, ktere melo RJ Bosch, mohou byt jina nektera cidla a ted to s tou Sagem jednotkou dela bordel.

[upravil dne 28/4/10 Ferry]

Odesláno

no spis zjistit podle katalogu, ktera cidla motoru jsou jina ( to by mohla napovedet i ta diagnostika, kdyz by tam byly uvedeny v chybach, ze davaji spatne hodnoty) a ty vymenit, prehravat soft v jednotce je podle me zbytecny a tezko rict, jestli nekdo bude mit nejakou novejsi verzi nebo jestli je vice verzi softwaru pro tyhle jednotky

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

V Benešově u Prahy Deamotor. číslo přímo na tejpka: 777214316

Odesláno

si myslim ze dat tu rj co bola stym predchadzajucim motor,by bolo lepsie stym zacat nic by ta to nestalo nemusis robit diagnostiku,menit cidla ..... najrv by som zacal tym co mam doma a nemusim platit po servisoch :) ci bola vadna rj ??

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Takze problem nemam stale vyresen bylo mi doporuceno koupit jinou ridici jednotku ale nevim podle ceho najit tu spravnou.Znacku mam Bosh ptal sem se namatkou mechanika a ten mi rekl ze se vybira podle typu kterej je psanej na stitku ty ridici jednotky.Tak bych vas chtel poprosit jestli by ste mi mohli poradit,kdyztak zde je ten stitek.

bosh2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 17/6/10 Fricekk]

Odesláno

Zdarec mam doma celou sestavu 406ky a to je: RJ.motru bosch 5.1.1

el.instalace motoru

Snimac klepani Bosch(original)

Snimac nasavaneho vzduchu Bosch(original)

vsechno je z 406ky 1.8 16V a funkcni ..daval sem 406kovej motor do 306ky a tyhle funkcni veci mam navic

[upravil dne 18/6/10 tommas11]

[upravil dne 18/6/10 tommas11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...