Fricekk Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Potreboval bych pomoct.Nechal sem si vymenit motor a potreboval bych prehrat ridici jednotku protoze to nebeha tak jak by melo.Nikdy sem to nepotreboval tak sem se chtel zeptat jestli to nekdo z vas nedela nebo jestli by ste mi mohli doporucit nakou firmu nejlepe v plzni nebo okoli plzne.Predem dik. Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 prehrat jako jak? mapu? nebo imobilizer? jaky motor a o jake jednotky jde ? Bosch, Sagem, Magneti Marelli ? Citovat
Fricekk Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Je to motor 1.8 16V a mel sem tam ten samy ale starsi asi o dva roky.A me prave rikal kamarad ze by to chtelo jako prehrat ten software pro rizeni motoru a ta ridici jednotka je sagem. Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 a predtim jsi mel taky sagem jednotku? myslim, ze to je zbytecny neco prehravat, problem by mohl byt akorat pokud by tam predtim byla jednotka Bosch a ted bys dal Sagem, nektery cidla motoru by mohly byt jiny pro ruzne jednotky, ale pokud byly ty same jednotky, pak si jednotka po urcite dobe sama nastavi adaptacni hodnoty pro novy motor. A jake problemy pozorujes ? Citovat
Fricekk Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 ale ja sem nememil tu jednotku jen motor a ridici jednotka mi zustala z toho staryho motoru.nejdriv sem mel problem ze se to dusilo kvuli lamdbe tak sem ji vymenil je to lepsi ale porad mi to treba kdyz stojim a motor bezi tak se z niceho nic rozsviti porucha motoru nebo se proste vypne. Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 jj ja to pochopil, spis jsem se spatne zeptal, ten novej motor, co jsi dal, mel v tom predchozim aute taky jednotku Sagem? pichni to na diagnostiku a nejdrive zjisti, jake chyby to vyhazuje Pokud byl ten tvuj nynejsi novej motor v aute, ktere melo RJ Bosch, mohou byt jina nektera cidla a ted to s tou Sagem jednotkou dela bordel. [upravil dne 28/4/10 Ferry] Citovat
Fricekk Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 no jestli mel v tom predchozim aute jinou tak bych si to mel teda nechat prehrat? Citovat
Fricekk Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 jestli jo tak naky doporuceni kde ? Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 no spis zjistit podle katalogu, ktera cidla motoru jsou jina ( to by mohla napovedet i ta diagnostika, kdyz by tam byly uvedeny v chybach, ze davaji spatne hodnoty) a ty vymenit, prehravat soft v jednotce je podle me zbytecny a tezko rict, jestli nekdo bude mit nejakou novejsi verzi nebo jestli je vice verzi softwaru pro tyhle jednotky Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 V Benešově u Prahy Deamotor. číslo přímo na tejpka: 777214316 Citovat
Benžík Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 A co zkusit vymenit i tu ridici jednotku? Dat tam tu, se kterou ten motor jezdil. Citovat
Fricekk Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 taky me to napadlo ale nechavam si to jako posledni moznost:-) zkusim prehrat ten software a uvidim co to udela. Citovat
martis Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 si myslim ze dat tu rj co bola stym predchadzajucim motor,by bolo lepsie stym zacat nic by ta to nestalo nemusis robit diagnostiku,menit cidla ..... najrv by som zacal tym co mam doma a nemusim platit po servisoch ci bola vadna rj ?? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Jenže celá elektroinstalace by se taky vyměnila? Viděl bych to na výměnu těch čidel a je to! Citovat
Fricekk Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Takze problem nemam stale vyresen bylo mi doporuceno koupit jinou ridici jednotku ale nevim podle ceho najit tu spravnou.Znacku mam Bosh ptal sem se namatkou mechanika a ten mi rekl ze se vybira podle typu kterej je psanej na stitku ty ridici jednotky.Tak bych vas chtel poprosit jestli by ste mi mohli poradit,kdyztak zde je ten stitek. Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 17/6/10 Fricekk] Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Bosch mp 5,1,1 tak tu mam doma jednu zvisnu... Citovat
Dopiťák Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Zdarec mam doma celou sestavu 406ky a to je: RJ.motru bosch 5.1.1 el.instalace motoru Snimac klepani Bosch(original) Snimac nasavaneho vzduchu Bosch(original) vsechno je z 406ky 1.8 16V a funkcni ..daval sem 406kovej motor do 306ky a tyhle funkcni veci mam navic [upravil dne 18/6/10 tommas11] [upravil dne 18/6/10 tommas11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.