abio Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 mám rozjednanou koupi tazneho zařízení na své auto, ale prodávající mne dnes kontaktoval, a napsal že na tažném zařízení není žádné číslo, typový list k tomu má, ted jde o to zda mi ho na uřadě bez toho že to to tažný na sobě nemá žádné číslo přihlasí, a nebo aby mne na technicke za to nevyrazily ven... tažné má na sobě snad taky nějaký atest ne??? jak to je vůbec??? děkuji [upravil dne 28/4/10 abio] Citovat
maximum Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 neviem ako u vas, ale u nas pri prihlasovani tazneho nerobia obhliadku, prides iba s papiermi na Di a tam ti do TP zapisu tazne. Na STK neviem, ale asi to tiez nebudu az tak lustrovat, kazdopadne si myslim, ze neake to cislo by na tom stitku na taznom malo byt... Citovat
abio Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 taky si myslím, pak mi ještě prodávající volal že se do podlahy kufru musí udělat 3 díry na přichycení není to naky divny... viděl jsem jinak přidělané tažné.... nebude to samodomo.... Citovat
Laďa Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Buďto Ti musí namontovat odborná firma (servis) a s potvrzeným typovým listem jdeš jen na odbor dopravy to zapsat do techničáku nebo si to namontuješ sám a pak jdeš na schválení na STK a následně na odbor dopravy. Citovat
abio Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Laďa Buďto Ti musí namontovat odborná firma (servis) a s potvrzeným typovým listem jdeš jen na odbor dopravy to zapsat do techničáku nebo si to namontuješ sám a pak jdeš na schválení na STK a následně na odbor dopravy. hmm tak je to jasný sám namontovat a pak na technickou... takže pokud to nebude mít štítek výrobce tak brat nebudu... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 musí mít štítek výrobce--podle výr. čísla,typu zařízení atd. ti ho pak zapíšou do TP--i kontrola na cestě nebo v STK se dělá podle štítku a funkce Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 je mozny, ze stitek upadl, mel jsem na taznem taky hlinikovy stitek prinytovany hlinikovymi nyty a po trech letech zkorodoval tak, ze upadl. Idealni by bylo, kdyby ti poslal ten ofoceny typovy list a fotku toho tazneho zarizeni a ty jsi s tim kontaktoval vyrobce tazneho (pokud je to ceska firma nebo ma ceske zastoupeni) zda je vse OK a zda by ti neudelali stitek novy. To, ze se musi vrtat je trochu divny, co jsem montoval tazna, tak vzdy byly udelany tak, aby sedly na pripravene diry na kastli, stacilo jen nastrkat karosarske matice do nosniku a prisroubovat. Jinak za kolik to tazne kupujes ? ja jen nakolik je to zajimava cena, navic kdyz jsou s tim trochu problemy, kdyz fungl nove sezenes za 2200Kc [upravil dne 28/4/10 Ferry] Citovat
abio Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Ferry je mozny, ze stitek upadl, mel jsem na taznem taky hlinikovy stitek prinytovany hlinikovymi nyty a po trech letech zkorodoval tak, ze upadl. Idealni by bylo, kdyby ti poslal ten ofoceny typovy list a fotku toho tazneho zarizeni a ty jsi s tim kontaktoval vyrobce tazneho (pokud je to ceska firma nebo ma ceske zastoupeni) zda je vse OK a zda by ti neudelali stitek novy. To, ze se musi vrtat je trochu divny, co jsem montoval tazna, tak vzdy byly udelany tak, aby sedly na pripravene diry na kastli, stacilo jen nastrkat karosarske matice do nosniku a prisroubovat. Jinak za kolik to tazne kupujes ? ja jen nakolik je to zajimava cena, navic kdyz jsou s tim trochu problemy, kdyz fungl nove sezenes za 2200Kc [upravil dne 28/4/10 Ferry] chce za to 900.- ale za tu cenu mi ty problemy nestojí, pravě že jsem se díval na nosníky a tam je už příprava na tažné... tak ty díry mi připadali divné... Citovat
maximum Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 kasli na to tazne... urcite netreba nic vrtat, jedine, ze to nie je tazne presne na tvoj typ auta... teda asi preto tie diery, aby to neako dopasoval. Kup nove tazne resp. si vyber firmu, kde to montuju a daju ti to aj so zarukou atd. btw. no asi by som sa nevedel spolahnut na tazne, ktore tak pofiderne treba montovat... Citovat
abio Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 tak jsem tu koupi zrušil... Nebu nic riskovat s mym milačkem:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.