Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak to jsem nekousel, vyzkousim :D

Diky

bohuzel jsem sehnal brigadu a neja se v pracovnich hodinach dostat na plneni klimy je ted pro me problem, takze zatim vetram oknem...

Odesláno

aha, a je jasno... ventilek jsem zmacknul (jsou tam dva, tak jsem zkousel oba) a klima je prakticka prazdna... Sotva to zasycelo...

A jelikoz mela byt doplnovana minuly rok, tak nekde bude asi dira...

Po trubkach jsem koukal a nikde zadna barva, tak bud ji tam nedavali nebo to je nekde, kde neni jentak videt...

Takze zajedu na stroj, at mi to zmeri vakuem a kdyztak necham naplnit s barvou a uvidime...

Diky vsem za rady

Odesláno

h4wk3y: únik typu že ti to ujde postupně za 2 měsíce až rok podle mě nemáš šanci při vakuování poznat. Normálně jim to ohlásí OK a naplní to a za chvilku jsi na tom stejně. Každopádně si tem nech dát kontrastní látku aby to nebyly úplně vyhozený peníze.

Odesláno

to kam s tim pojedu je prave ta nejvetsi otazka...

A stale nevim... Ale v autobazaru v Popkovicich /naproti byvale benzince JET/ maj napsano, ze plni klimy, tak tam zajedu a zkusim se optat co a jak...

jinak chapu, ze unik, co trva nejakou dobu neodhali za tech par minut...

dam tam samozrejme tu barvu a uvidim, snad :blicismajlik

Odesláno

Já měl od barvy pocákanej kompresor, servisák se dušoval, že to přesně najde a přetěsní, ale když jsem viděl, že na 1. pohled je kompresor obalený žluto-zeleným prachem tak jsem si tak jistej nebyl a protože jsem měl v zásobě 100% kompresor tak jsem ho nechal vyměnit a klid. Nakonec jsem to prohlídnul až to bylo venku a byl to plnící otvor na olej, takže vcelku banalita, ale nechtěl jsem riskovat další den v servisu a další plnění... Každopádně doporučuju všechny místa spojů a kompresor důkladně vyšistit. Usnadní to hledání úniku.

Tady jsou docela užitečné informace o klimatizacích obecně: http://www.autoclim.cz/dokumenty/7%20-%20Technick%C3%A9%20informace.pdf

[upravil dne 6/7/10 koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...