BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 JJ BV406, tak jsem to myslel, zmačknout ventilek jestli tam je alespoň něco. Citovat
h4wk3y Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 tak to jsem nekousel, vyzkousim Diky bohuzel jsem sehnal brigadu a neja se v pracovnich hodinach dostat na plneni klimy je ted pro me problem, takze zatim vetram oknem... Citovat
h4wk3y Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 aha, a je jasno... ventilek jsem zmacknul (jsou tam dva, tak jsem zkousel oba) a klima je prakticka prazdna... Sotva to zasycelo... A jelikoz mela byt doplnovana minuly rok, tak nekde bude asi dira... Po trubkach jsem koukal a nikde zadna barva, tak bud ji tam nedavali nebo to je nekde, kde neni jentak videt... Takze zajedu na stroj, at mi to zmeri vakuem a kdyztak necham naplnit s barvou a uvidime... Diky vsem za rady Citovat
koblih69 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 h4wk3y: únik typu že ti to ujde postupně za 2 měsíce až rok podle mě nemáš šanci při vakuování poznat. Normálně jim to ohlásí OK a naplní to a za chvilku jsi na tom stejně. Každopádně si tem nech dát kontrastní látku aby to nebyly úplně vyhozený peníze. Citovat
h4wk3y Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 to kam s tim pojedu je prave ta nejvetsi otazka... A stale nevim... Ale v autobazaru v Popkovicich /naproti byvale benzince JET/ maj napsano, ze plni klimy, tak tam zajedu a zkusim se optat co a jak... jinak chapu, ze unik, co trva nejakou dobu neodhali za tech par minut... dam tam samozrejme tu barvu a uvidim, snad Citovat
koblih69 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Já měl od barvy pocákanej kompresor, servisák se dušoval, že to přesně najde a přetěsní, ale když jsem viděl, že na 1. pohled je kompresor obalený žluto-zeleným prachem tak jsem si tak jistej nebyl a protože jsem měl v zásobě 100% kompresor tak jsem ho nechal vyměnit a klid. Nakonec jsem to prohlídnul až to bylo venku a byl to plnící otvor na olej, takže vcelku banalita, ale nechtěl jsem riskovat další den v servisu a další plnění... Každopádně doporučuju všechny místa spojů a kompresor důkladně vyšistit. Usnadní to hledání úniku. Tady jsou docela užitečné informace o klimatizacích obecně: http://www.autoclim.cz/dokumenty/7%20-%20Technick%C3%A9%20informace.pdf [upravil dne 6/7/10 koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.