Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No hele právě že pod tím obrázkem psali že i přes 60-70% zničení auta řidič přežil a měl jen lehký zranění :myslim. Docela lucky men :D

Odesláno

jn ta nehoda z rána nic hezkýho :( a nejhorší je že si ani nevybereš kdy do tebe nějakej frajer/ka vlítne, to je pak vyloženě jen v blbej čas na blbým místě, ale popravdě nevim ani jestli bych chtěl bejt v kůži toho máníka co s tou 106 na tý předešlý fotce přežil, myslím že po tý jeho zkušenosti, kdy z toho auta zústal akorát předek se sedačkou na který seděl, tal by mě do auta už nikdo v životě asi nedostal.

Odesláno

umel byste mi nekdo prosim poradit? mam problem, ze mam v aute strasnou vlhkost... strasne se mi mlzi okna zevnitr... kdyz je treba jinovatka, ktera zmrzne na okne, tak proste zevnitr to nejak kondenzuje a ja mam vsechny okynka uplne zamlzeny... :/ nevi nekdo cim to je? normalni mi to neprijde.. nikdy mi to nedelalo

Odesláno

když je sníh tak si do auta na botech nataháš sníh a vlhko se ti pak drží v koberci, a čim víc vozíš lidí tímvíc ti tam toho sněhu natahaji a tím víc je v autě vlhko no.. nejlepší je když je tak jako ted poslední dobou sluníčko auto pěkně vyvětrat ;)

Odesláno

aha.. diky za nazory.. ale Carda ma asi pravdu, neco na tom asi bude.. :D, ted ma byt zase hnusne a mraz, ale hned jak zase vyleze slunicko a bude teplo, tak ho necham treba 3 hodky otevreny... a rovnou si v nem i uklidim.. :-P

Odesláno

tak na mě už to přišlo :-D

ne teď bez srandy.

vyměněné: poloosy, ramena, tycky stabilizatoru predni kotouce a desticky, čepy na řízení, olej selenia 10W60, filtr

plán: odpružená keramická spojka OMP, Přitlačák OMP, sportovní svody výfuku, kit sání K&N, zkrácené řazení, chip, kola pneu, a pokud na to dojde a našetří se tak samosvorný diferák. co jsem to počítal investice cca 50000

Odesláno
tak na mě už to přišlo :-D

ne teď bez srandy.

vyměněné: poloosy, ramena, tycky stabilizatoru predni kotouce a desticky, čepy na řízení, olej selenia 10W60, filtr

plán: odpružená keramická spojka OMP, Přitlačák OMP, sportovní svody výfuku, kit sání K&N, zkrácené řazení, chip, kola pneu, a pokud na to dojde a našetří se tak samosvorný diferák. co jsem to počítal investice cca 50000

hej tak ty budes dobrej blaazen :D:D:D:D:D ale jinak, jestli na to mas, tak proc ne.. takze at se vse povede.. :-)

Odesláno

Sání a chip už je objednané. v březnu se objednává přítlačák a lamela tak potom udělam porovnání, včerejší hodnoty mě nepotěšiy. sprint 400m za 16,1 a 0-100km/hod za 9,5 což je docela dost hodně oproti uváděným údajům.je to teda s dalším člověkem navíc na sedadle spolujezdce.+60Kg. ale i tak si myslím že spojka to nestíhá...

Odesláno

Hodnota zrychlení je ovlivněna hodně faktory. Klidně věřím,že zimaky ti přidali sekundu,další věc je řazení,váha spolujezdce a paliva v nádrží,zde i \"nevhodným\" olejem... Spojku bych měnil,pakliže vím,že je špatná a keramickou spojku,pakliže to budes chtít i na běžné ježdění do města,tak budes proklinat.

A k tomu čipování,chtěl bych vidět graf momentů a výkonu před a po čipů. Pac výrazně nahnání výkonu pouze čipem a atmosférického motoru je sci.fi.

[upravil dne 10/2/11 17:29 PAJA106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...