David.Pažout Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 měl bych menší dotaz k tomu křídlu co je na 1. straně. nevíte jak je přidělaný? měl bych problém ho namontovat na obyč dveře kufru? vrtat se mi moc nechce... Citovat
106sťák Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: David.Pažout měl bych menší dotaz k tomu křídlu co je na 1. straně. nevíte jak je přidělaný? měl bych problém ho namontovat na obyč dveře kufru? vrtat se mi moc nechce... možná přilepit ale na tom křídle jsou 3 šrouby...bylo by to myslím lepší...aspon pak nebudeš mít strach že ti to v tý rychlostu neuletí Citovat
Fr3sh Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: volvik Fr3sh: Zvuk to ma paradni ten se mi libi Alesek: Ty kola jsou paradni ale pneu bych koupil Pirelli Zero Nero ty mam ja ale maji taky mekkou smes a moc to nevydrzi ale drzi to jak pribite Dekuji...ale dneska se konecne rozehral poradne po dlouhy ceste a praska tak 3x hlasiteji a mnohem vicekrat...ale stale mi nekde fouka, takze to neni uplny...ale mazec velikej..nekdy se prijedu ukazat nekam na sraz bliz Citovat
Frozz Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 zdarte tak jsem si objednal nějakou brusnou pastu, doporučovali ste mi před nějakou dobou Turtle Wax. Dnes mi to přišlo, za chvilku to jdu napatlat na auto , stejně nevěřím, že by to nějak pomohlo - že by škrábance a vybledlý místa na laku zmizely, ale tak nechám se překvapit . Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 28/4/10 Frozz] Citovat
Alesek Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Frozz: To jsem zvědav s čím příjdeš. Volvik: Rád bych rád, ale bohužel koukám na peníze. Ale zase nechci nějaké Vanli a pod. S1600: Inu necháme se překvapit:)Odkud jsi je obědnával a co jsi za ně dával:) Citovat
volvik Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Jasne no taky priste pujdu asi do jinych protoze finance na nove gumy fakt nejsou jeste bych rad dojezdil tuto sezonu mozna neco malo pristi ale pak uz budu muset kupovat nove a 11tis. za nove gumy se mi davat nechce tak doufam ze neco sezene v tom rozmeru co potrebuju Citovat
Cardaaa Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 To Lentilka: http://inzerat.i-bazar.cz/1505075-zadni-naprava-peugeot-106/ tady je nějaká ta náprava, jak si se ptal na minulý stránce:papa Citovat
s1600 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Mam u nas ve meste znameho. Myslim,ze to bylo kolem 1350 za gumu:) Citovat
vohon Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 tak jsem dneska udělal řidičák, a chtěl bych váš poprosit o radu....Kde mám doprdele brát love na benzín Citovat
Alesek Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Vohon: Hele k papírům ti gratuluji, a k druhé otázce se nevyjadřuju, protože práce je všude dost pro každého;) Citovat
vohon Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Alesek Vohon: Hele k papírům ti gratuluji, a k druhé otázce se nevyjadřuju, protože práce je všude dost pro každého;) Právě že pro studenty a budoucí vysokoškoláky jí zas moc neni:P Citovat
Jeny Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 tak to že jsi budoucí vysokoškolák určitě nikdo brát ohled nebude;) Citovat
309GT Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Neříkej že v HB neseženeš brigádu;) Jinak taky gratuluju k řidičáku,konečně jsi se dočkal,viď? Citovat
vohon Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 jojo, konečně No jedinný co sem sehnal je automechanik v Český bělý, což je fajn práce ale za 60Korun no nevim.Už jsem tam dva roky dělal,takže to letos vidím asi taky tak Citovat
vohon Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Jeny tak to že jsi budoucí vysokoškolák určitě nikdo brát ohled nebude;) Tím vysokoškolákem jsem chtěl říct to, že z gymplu sem vlastně k ničemu, takže mě na nějak= odborné práce (svářeč,truhlář...) prostě na prázdniny nevezmou. Budu spoléhat na babičky a lehkou nohu Citovat
s1600 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Mam taky jen gymlp,ted jsem na VS, a delam uz rok na letisti,pred tim Giga sport,pridavac na stavbe,vzdycky se neco najde;) Citovat
Jeny Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 hele já mám sš strojárnu a teď jsem na strojní fakultě. A na většině brigád je vůbec nezajímalo, co mám za školu...Ale je teda fakt, že poslední tobou je to slabší s výběrem brigády Citovat
kujon106 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: 309GT Neříkej že v HB neseženeš brigádu;) Jinak taky gratuluju k řidičáku,konečně jsi se dočkal,viď? V HB nevím, ale v CH horko těžko. Resp. seženeš, ale ty peníze za to... škoda mluvit. Zlatý Brno :-) Citovat
jiri106xs Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Tak se dneska nazouvaly slicky na nově nalakované rallye disky... chlápek se u toho vztekal jak blázen Nakonec se tedy povedlo, ale nově nalakované disky mají na hranách po barvě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.