Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: David.Pažout

měl bych menší dotaz k tomu křídlu co je na 1. straně. nevíte jak je přidělaný? měl bych problém ho namontovat na obyč dveře kufru? vrtat se mi moc nechce...

možná přilepit ale na tom křídle jsou 3 šrouby...bylo by to myslím lepší...aspon pak nebudeš mít strach že ti to v tý rychlostu neuletí:D
Odesláno
Původně zaslal: volvik

Fr3sh: Zvuk to ma paradni :) ten se mi libi :)

Alesek: Ty kola jsou paradni ale pneu bych koupil Pirelli Zero Nero ty mam ja ale maji taky mekkou smes a moc to nevydrzi ale drzi to jak pribite :)

Dekuji...ale dneska se konecne rozehral poradne po dlouhy ceste a praska tak 3x hlasiteji a mnohem vicekrat...ale stale mi nekde fouka, takze to neni uplny...ale mazec velikej..nekdy se prijedu ukazat nekam na sraz bliz

Odesláno

zdarte

tak jsem si objednal nějakou brusnou pastu, doporučovali ste mi před nějakou dobou Turtle Wax. Dnes mi to přišlo, za chvilku to jdu napatlat na auto :), stejně nevěřím, že by to nějak pomohlo - že by škrábance a vybledlý místa na laku zmizely, ale tak nechám se překvapit :bacha.

turtlewax.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 28/4/10 Frozz]

Odesláno

Frozz: To jsem zvědav s čím příjdeš.:)

Volvik: Rád bych rád, ale bohužel koukám na peníze. Ale zase nechci nějaké Vanli a pod.

S1600: Inu necháme se překvapit:)Odkud jsi je obědnával a co jsi za ně dával:)

Odesláno

Jasne no ;) taky priste pujdu asi do jinych protoze finance na nove gumy fakt nejsou jeste bych rad dojezdil tuto sezonu mozna neco malo pristi ale pak uz budu muset kupovat nove a 11tis. za nove gumy se mi davat nechce tak doufam ze neco sezene v tom rozmeru co potrebuju :)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Vohon: Hele k papírům ti gratuluji, a k druhé otázce se nevyjadřuju, protože práce je všude dost pro každého;)

Právě že pro studenty a budoucí vysokoškoláky jí zas moc neni:P

Odesláno

jojo, konečně:) No jedinný co sem sehnal je automechanik v Český bělý, což je fajn práce ale za 60Korun no nevim.Už jsem tam dva roky dělal,takže to letos vidím asi taky tak

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

tak to že jsi budoucí vysokoškolák určitě nikdo brát ohled nebude;)

Tím vysokoškolákem jsem chtěl říct to, že z gymplu sem vlastně k ničemu, takže mě na nějak= odborné práce (svářeč,truhlář...) prostě na prázdniny nevezmou. Budu spoléhat na babičky a lehkou nohu

Odesláno

hele já mám sš strojárnu a teď jsem na strojní fakultě. A na většině brigád je vůbec nezajímalo, co mám za školu...Ale je teda fakt, že poslední tobou je to slabší s výběrem brigády

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Neříkej že v HB neseženeš brigádu;)

Jinak taky gratuluju k řidičáku,konečně jsi se dočkal,viď?:super

V HB nevím, ale v CH horko těžko. Resp. seženeš, ale ty peníze za to... škoda mluvit. Zlatý Brno :-)

Odesláno

Tak se dneska nazouvaly slicky na nově nalakované rallye disky... chlápek se u toho vztekal jak blázen :D Nakonec se tedy povedlo, ale nově nalakované disky mají na hranách po barvě :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...