Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko pánové, nemáte někdo schéma zapojeníchladiče a vrtule na GTI? musel sem to měnit a jelikož jsem tam měl vrtuli která tam nepatří tak mi to teď nejde zapojit. díky za rady.

Odesláno

Vzhledem ke změně práce nebylo tolik času a přes zimu kdy je auto furt špinavý a nedá se na něm nic dělat, nadšení trošku pomine, ale teplo je tu a s tím i nová síla :-) Děkuji za přivítání :-)

Odesláno

dneska jsem konečně srovnal ručičku na teplotu vody a zprovoznil hodiny na budíkach se stropním světlem. Potom jsem se jel projet na kole, prasknul mi řetěz a ustlal jsem si na silnici:roll:D

Odesláno

Tak tady tím prasknutím bylo zřejmě myšleno roznýtování řetězu, které se stane, když je nějaký článek špatně snýtován, tzn. že je čep nerovnoměrně zasunutý a pak na té straně sjede z toho čepu a celé se to rozpojí.

Odesláno

nene, bylo opravdu myšleno prasknutí, či přetržení :) Neříkejte mi, že se vám nikdy nestalo, že jste zabrali a lítaly kusy řetězu? Na bmxu se mi to s levnýma řetězama stávalo pořád

Odesláno

Tak mě se to stalo až na single speedu, ale tam to byla u té značky co jsem měl klasika. Jinak Shimano vždycky roznýtované, než aby se přervalo. Proto raději používám SRAM spojky, než nýtovat.

Odesláno

tak ja jsem na kole stravil pomerne dost casu... ( za cca 3,5 roku co jsem jezdil mam neco pres 12k, jestli se nemylim..) a retez se mi nikdy neroznytoval ani nepretrhnul.. a to jsem mel retezy ve stredni tride okolo 500kc... a kazdy mi nadaval jak to hrotim a jak jedu uplne naplno.. :D skoda ze jsem se nikdy nevrhnul do zavodu... myslim ze bych nebyl marnej, ale me proste jenom bavilo brzo rano vstat, udelat si svacinu, piti, vyjet a vecer nebo i v noci domu prijet s najetyma 100km.. :-)

Odesláno

2 Jimmy106: nechci tě nějak shazovat, ale 12k za 3.5 roku není nějak extra moc. Já mám celopéro na enduro(tzn že jezdím hlavně těžší terény, dost často i nosím na zádech) 2 roky a mám na něm 6k a to teď jezdím víceméně pouze víkendově. Když jsem dřív závodil( a to jsem byl opravdu pouze ryzí amatér co to dělal pro radost) tak to obnášelo 8-9k ročně. Ale připouštím, že ta časová náročnost je značná, taky z tohoto důvodu jsem musel s nástupem na VŠ skončit.

I když letos mám docela radost, je duben a už mám pokořenou první tisícovku.

Odesláno

no tak ja jezdil jenom od 14 do 17 let cca... a kolo jsem mel, porad mam to samy.. :D normalni smelo Meridu za 11k v te dobe a ted co na ni zbylo puvodniho je pouze predstavec a ram.. :D jinak ja jsem si opravdu jezdil jenom tak pro zabavu a ne kazdy den ale spis jenom tak vikendove, jak rikas.. :-) ale moc me bavily nejaky sjezdy, koreny a 30-50 km/h :D ale uz bych toho nechal.. :D nebo nam zacne nekdo nadavat, ze tady neni forum o jednostopych vozidlech, natoz bez motoru :D :D :D

Odesláno

kua mam pocit ze to auto znam , mel na tom 17 kola , ale z te fotky nejde poznat jestli ta barva je takove hneda jestli jo tak jsem ho videl v servisu !! pekne ale je to tak mozna 2 roky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...