Jeny Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Ahoj Alešku:papa, jsem rád, že jsi opět zavítal mezi nás:D Citovat
MyP106 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 zdravíčko pánové, nemáte někdo schéma zapojeníchladiče a vrtule na GTI? musel sem to měnit a jelikož jsem tam měl vrtuli která tam nepatří tak mi to teď nejde zapojit. díky za rady. Citovat
Alesek Odesláno 30. březen 2011 Autor Odesláno 30. březen 2011 Vzhledem ke změně práce nebylo tolik času a přes zimu kdy je auto furt špinavý a nedá se na něm nic dělat, nadšení trošku pomine, ale teplo je tu a s tím i nová síla :-) Děkuji za přivítání :-) Citovat
PAJA106 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Si teda myslím, že tohle je neprodejné, rozhodně by to chtělo aspoň lepší popis. http://www.sportovnivozy.cz/14222-citroen-saxo-vts Citovat
PetrRS Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 no nevim kdo to koupí za ty prachy, ale mi se to líbí Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 jako hezky udelany to je... coz o to... aspon me osobne se libi.. ale ta cena?? spadl z visne ne?? Citovat
Lentilka Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 no na saxoforu to někdo prodaval za 50 jestli mě pamět nemýlí... a není to tak dávno... Citovat
Lentilka Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 tak to nebylo tohle ale toto... http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=7736 Citovat
Jeny Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 dneska jsem konečně srovnal ručičku na teplotu vody a zprovoznil hodiny na budíkach se stropním světlem. Potom jsem se jel projet na kole, prasknul mi řetěz a ustlal jsem si na silnici:roll:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 jak ti mohl prasknout retez?? to se mi v zivote nestalo.. Citovat
PAJA106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Tak tady tím prasknutím bylo zřejmě myšleno roznýtování řetězu, které se stane, když je nějaký článek špatně snýtován, tzn. že je čep nerovnoměrně zasunutý a pak na té straně sjede z toho čepu a celé se to rozpojí. Citovat
Jeny Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 nene, bylo opravdu myšleno prasknutí, či přetržení Neříkejte mi, že se vám nikdy nestalo, že jste zabrali a lítaly kusy řetězu? Na bmxu se mi to s levnýma řetězama stávalo pořád Citovat
PAJA106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Tak mě se to stalo až na single speedu, ale tam to byla u té značky co jsem měl klasika. Jinak Shimano vždycky roznýtované, než aby se přervalo. Proto raději používám SRAM spojky, než nýtovat. Citovat
Jimmy106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 tak ja jsem na kole stravil pomerne dost casu... ( za cca 3,5 roku co jsem jezdil mam neco pres 12k, jestli se nemylim..) a retez se mi nikdy neroznytoval ani nepretrhnul.. a to jsem mel retezy ve stredni tride okolo 500kc... a kazdy mi nadaval jak to hrotim a jak jedu uplne naplno.. skoda ze jsem se nikdy nevrhnul do zavodu... myslim ze bych nebyl marnej, ale me proste jenom bavilo brzo rano vstat, udelat si svacinu, piti, vyjet a vecer nebo i v noci domu prijet s najetyma 100km.. :-) Citovat
PAJA106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 2 Jimmy106: nechci tě nějak shazovat, ale 12k za 3.5 roku není nějak extra moc. Já mám celopéro na enduro(tzn že jezdím hlavně těžší terény, dost často i nosím na zádech) 2 roky a mám na něm 6k a to teď jezdím víceméně pouze víkendově. Když jsem dřív závodil( a to jsem byl opravdu pouze ryzí amatér co to dělal pro radost) tak to obnášelo 8-9k ročně. Ale připouštím, že ta časová náročnost je značná, taky z tohoto důvodu jsem musel s nástupem na VŠ skončit. I když letos mám docela radost, je duben a už mám pokořenou první tisícovku. Citovat
Jimmy106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 no tak ja jezdil jenom od 14 do 17 let cca... a kolo jsem mel, porad mam to samy.. normalni smelo Meridu za 11k v te dobe a ted co na ni zbylo puvodniho je pouze predstavec a ram.. jinak ja jsem si opravdu jezdil jenom tak pro zabavu a ne kazdy den ale spis jenom tak vikendove, jak rikas.. :-) ale moc me bavily nejaky sjezdy, koreny a 30-50 km/h ale uz bych toho nechal.. nebo nam zacne nekdo nadavat, ze tady neni forum o jednostopych vozidlech, natoz bez motoru :D Citovat
BiFF Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 kua mam pocit ze to auto znam , mel na tom 17 kola , ale z te fotky nejde poznat jestli ta barva je takove hneda jestli jo tak jsem ho videl v servisu !! pekne ale je to tak mozna 2 roky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.