Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To já na feldu 2000 50kw si nemůžu stěžovat(teda zatím),ale s peggy jsem nadmíru spokojen. Lepší, než favo a 120 //takové vraždy už by neměli na cestě co dělat :D:P

Odesláno

Tak jsem byl dneska s přáteli na letišti v Březně u Chomutova. Dnes jsem si ověřil zdejší debatu o tom že GTI porazí hondu civic 1,6 16V se 160 koňmi. na 400metrech byl civic pomalejší, kdyby byl závod na půl míle nebo na míly neměl bych šanci. Další auto které jsem měl čest porazit je audi tt 1,8T 20V se 132kW. dodám sem během večera a noci pár fotek a videí z dnešního úžasného setkání na letišti.

Odesláno

jaffa: nevím že by tam něco bylo navíc motorově nebo namíň odlehčené navíc jsem měl jen spolujezdce při jednom ze sprintů s hondou, a je pravda že jsem tam měl ještě o jednoho psa víc...jak si pak ze mě dělali srandu když sem vyndal pesana na záchod.

a frozz: ne toto nejsou ty světla když mi včera přišli světla ktere jsem objednal z tunininu tyto: http://www.tuning-in.cz/peugeot-106-96-zadni-cira-svetla-red/crystal.html a včera jsem dostal úplně čirý světla tak jsem byl neskutečně nasranej a ty co jsou na autodoplňkách jsou ty samý jen dole mají diody místo žárovek, tudíš to nejsou ty co má kujón...

a mě nezbývá nic než využít zákona pro spotřebitele a vrátit je bez udání důvodu do 30ti dnů.

Kurvy jedny inzerují něco jiného než co pak pošlou.

Odesláno
já je mám odtud a jsou to ty co ma kujon. Ale měl jsem je za 1400.:aut

právě jsem koukal podle tvého odkazu asi 5-6 stránek zpátky.... a ty prevíti je zdražily :( nicméně jsou pořád nejlevněší, myslim...

Odesláno

Já je tehdá kupoval na ebayi, už ani nevim na kolik vyšly. Ale určitě to bylo víc než 1400kč :) To jsou docela blázni, že to za tuhe cenu tady prodávali. Byl by hřích to nevyužít :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...