Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Záleží na vkusu, ale dle mého to auto s crystalama omládne minimálně o 10 let oprotivá originál světlům :)

4ba529e45b99a.jpg

jednoduše řečeno dle mého vkusu: :) NÁÁÁDHERA :)

Odesláno
jj ta kuijonova je fakt smrtelne zabijacka.. :-P opravdu to vypada o nekolik let mladsi.. :-)

Ale Paja106 s nima také zkrášlil své vozidlo. Prostě ty crystaly autu jen prospějí :D asi je taky koupím :D

Odesláno

tak auto je u doktorů a musím říct že D1 je pěkná kurva stačila jedna jízda a auto předek dostal pořádně zabrat, takže výměna ramen, stabilizačních tyček, čepů řízení, poloos, kotoučů a destiček.během výměn se uvídí jak na tom jsou ložiska a náboje. tak uvidím odpoledne budu moudřejší snad to nebude na dlouho.

jinak světla objednána potvrzení ze shopu přišlo...

Odesláno

on má docela pravdu,já jezdím po D1 týdně 300 až 500km a předek měním co dva roky,minimálně čepy a poloosy:grr ta dálnice je v katastrofálním stavu

Odesláno

no asi takle nevím čím to je ale od honzi sem převzal auto a vše potichu nic neklepalo a dojel sem do mostu a vše doslova mlátilo... a silnice v mostě směrem na chomutov a lovosice jako taky nic extra...

[upravil dne 3/2/11 08:02 mattoni1425]

Odesláno

Mno já zatím jaksi jen koukám:D jeste chci neco našetřit,205tka žere strašne málo,tak zatím jeste neco najedu s tímhle a pak pujdu do nějaký,ale neim kde tak hledat...:myslim

Odesláno

106stak: vzdyt se tady nabizel Fresh.. ze to pro nej neni problem... a mohl by ti dat i normalni cenovku, jako pro clena klubu... :P a papirovani to asi bude no.. to je napytel...

Odesláno

chceš zapojit přístrojovku s otackomerem a merakem na teplotu a prehrati? jestli ot teda chapu dobre...já jsem koupil jeden a po odpojeni kabelu jsem zjistil ze jsou tam slaby stekry a potreboval sem silny nebo obracene uz si to nepamatuju ale kazdopadne jestli vis presne ktere je to cidlo tak to kup podle toho. jsou tam jen dva druhy bud a nebo.

podle mě EPS1830558 ale hledal jsem ho na cat.apm.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...