Jimmy106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ahoj, mam zase jeden otravny dotaz.. vcera jsem bral smykem jednu pravotocivou krizovatku, ktera jde jakoby do kopce.. a pravy tzadni kolo bylo asi malinko nad zemi, nebo proste nemelo takovou prilnavost a po dobu co jsem mel zatazenou rucku tak se ozyval takovy dicny zvuk.. je mozny ze to byl zadni buben? muze s nim byt neco v neporadku? treba ze uz je nejak vybrzdeny nebo tak neco?? Citovat
vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 .. okolnosti byli takové že při předjíždení asi ve 150km/h když sem předjíždel dve auta auto předemnou začlo predjíždet to auto předním ale do zrccatka se nekouknul tim padem se mi snažil nacpat před auto a já abych ho nevzal přimo na dveře sem škubnul volantem a než sem stačil mrknout byl sem na svodidlech... škoda GTi pravda ale to už je pro mě jen minulost auto už odjelo... a upřímně mi spadl kámen ze srdce Citovat
PAJA106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Divné, normální člověk, když to ve 150 ucukne do svodidel, tak se sklouzne a odře celý bok, tady je vzatý pouze předek a silně což neodpovídá popisované situaci. Každopádně, ty máš kámen ze srdce, ale nový majitel jich bude mít teď asi dost. Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 No, tak když by se tohle odehrálo mě, tak asi takto: bouračka - \"mírné vynadání\" tomu kdo se nekouknul do zrcátka - pčr - viník předpokládám on - likvidace (totálka) - odstrojení tjůnink věcí - prodej vraku - prachy za pojistku - new gti - nastrojení - jezdění - spokojenost Ale gti není pro každého. Když ti nesedí, tak chápu Citovat
jiri106xs Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To mě zase spadne kámen ze srdce, až budu mít doma opět GTI Zatím takhle... http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=97708 Hned, jak se prodá, jedu pro 16V... Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To je správnej přístup Jirko Už máš nějaký 16V vyhlídnutý? U mě dneska takto - navštívil jsem místní Penny a když sem viděl, že mají stojničky 1ks za 49,9kč (původně 150kč), tak sem neodolal a čtyři uzmul Citovat
jiri106xs Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Jj, už na mě jedno čeká btw. asi se zítra stavím v penny Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To bude asi záležitost jen našeho Penny. Na parking tam v létě vzniknul takovej bílej stan s těmahle věcma a teďka to likvidujou, takže cenovky šly dramaticky dolů. Včera sem si kupoval draka za 19,9kč V minulosti taky třeba set 2x 100Mbit síťovka + 25m cross UTP kabel za 100kč Parádní ceny [upravil dne 7.11.10 17:13 kujon106] Citovat
Jeny Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 tss stojničky, já používam odřezky z plotu:D ps: kujone, ten \"králiček\" na předchozích fotkách byl krásnej:P:) Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To je Frnda, ten králík Nahrál sem tam omylem jiný fotky Citovat
vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 GTi není na ježdení do práce několik Km denně takhle bych to řekl na víkendový a prazdninový jezdění není nic lepšího... Citovat
Lentilka Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 kujone nechces mi taky vzit čtyři? v sobotu pojedu do brna.... Citovat
vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Divné, normální člověk, když to ve 150 ucukne do svodidel, tak se sklouzne a odře celý bok, tady je vzatý pouze předek a silně což neodpovídá popisované situaci. Každopádně, ty máš kámen ze srdce, ale nový majitel jich bude mít teď asi dost. pájo garantuju ti že ve tmě v levým pruhu asi metr a pul od svodidel když při stopadesáti uhneš směrem do leva a kontroluješ toho magora jestli to do nej nenašiješ... tak se opravdu nestačíš ani vzpamatovat a jsi tam... Citovat
PAJA106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Já ti věřím, že jsi boural, ale už se mi nezdá, to s těma svodidlama. Ani GTI nemá tak ostré řízení aby jsi to tam při 150 zapíchl, to auto by se sklouzlo. Ale řešit to nebudu, ani nemám zapotřebí, skoro by se chtělo říct, že všichni jsou spokojení-ty máš po problému, nový majitel má \"opravitelné\" GTI a já si počkám. Citovat
jan07 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 GTi není na ježdení do práce několik Km denně takhle bych to řekl na víkendový a prazdninový jezdění není nic lepšího... to neni pravda ze se s nim neda jezdit do prace,ja s nim do prace jezdim a manzelka taky.Najeli jsme cca 25000km za rok bez problemu a se spotrebou okolo 6,5l/100km. A tobe neni lito ze jsi natom dost prodelal za takovou kratkou chvili?To tak vypada,jak kdyby tam bylo neco spatne co nechces rict a proto ses ho chtel rychle zbavit. Ja koupil sveho pred 2 lety za 80000kc,a skoro hned jsem do neho vrazil cca 40000kc,motor,spojka atd..ale nelituji toho,vim aspon co je tam spatne a co ne.Protoze je to dobre auto a kdyz se s nim naucis jezdit,tak jezdis za dobrou spotrebu a kdyz si chces zazavodit,tak i to jde,ale ohleduplne. Ja ted pozastavil prodej,pristi patek jde GTi do servisu na generalku prevodovky a podvozku a pak jeste nastrik.Proste me je ho lito prodat a pod cenu uz vubec ne. Citovat
Jeny Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 jan07: to je dobře, že zůstává doma:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.