Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kujon to myslí tak, že s motorem, kterej má jinej kód než je na vinu, tak neprojdeš technickou + když by se stala nějaká bouračka a přišlo by se na to, že tam je jinej motor, tak by ti to šlo nejspíš všechno na hlavu

Odesláno

je mi to totiž divný ještě sem dnes měnil lambdu a nic se nezměnilo a byl sem v jámě a tak pod nastartovaným motorem sem poslouchal a nějak to tam divně hučí v tý olejový vaně a hlavně čeho sem si nevšímal tak při rozjezdu slyším takový cvakaní ale teda slabší než je od poloosy...a poloosa to není...tak jedině to už bude jen to a tak zkusím dát jinej motor a uvidím..jen jak sem psal jestli pujde vše bez problému vyměnit mno...

Odesláno

sice to sem nepatří že se jedná o renault clio 1.4 55kw,ale zeptám se když je to taky frantík,kamošovi neporadili na renault clubu tak to zkusim tady...stane se mu za jízdy zničeho nic že ho motor nepustí nad 3000ot a je cejtit jako když se motor dusí...a dělá mu to jen někdy pak to přestane a jde to zase...co by to mohlo dělat???

Odesláno

hele a nedělá ten zvuk čerpadlo?

Jinak jsem teď četl na 106owners, že se dá přehodit 1.6 xsi za 1.4 xsi s tím, že se na 1.6 dá jenom sání a jednotka z 1.4 a zvýší se tlak benzínu na 3.5 baru. Takže by to možná fungovalo i u tebe

Odesláno

No hele s tim bych bejt tebou neblbnul. To to radsi fakt hod ze skaly. Protoze jak psali kluci, kdyz se neco stane, jaksi nemas zaplaceny povinny ruceni na 1.6 nehlede na to, ze to vozidlo bude jakoze nezpusobily provozu na PK a kdyz na to lidi v pojistovne prijdou bude to pruser. (akorat me tak napada...jak se muze moje auto dostat do rukou lidem pojistovny?) Nicmene, cim vetsi pruser, tim spis se pojistovna bude chtit vykroutit a ty pak budes splacet treba hezkejch par mega :blicismajlik

Odesláno
No hele s tim bych bejt tebou neblbnul. To to radsi fakt hod ze skaly. Protoze jak psali kluci, kdyz se neco stane, jaksi nemas zaplaceny povinny ruceni na 1.6 nehlede na to, ze to vozidlo bude jakoze nezpusobily provozu na PK a kdyz na to lidi v pojistovne prijdou bude to pruser. (akorat me tak napada...jak se muze moje auto dostat do rukou lidem pojistovny?) Nicmene, cim vetsi pruser, tim spis se pojistovna bude chtit vykroutit a ty pak budes splacet treba hezkejch par mega :blicismajlik

já nejsem zase takovej blázen na silnicích že bych ohrožoval okolí,ale jako jo máš pravdu,ale když si to veměš dělá to skoro každej druhej sice je to 1.6 a ne 1.3 ale s kw je to cca o4 a to není ani snad rozdíl...jen ted nevím ty konektory na snímače u klapky asi stejný nebudou co???:myslim:myslim

[upravil dne 6/11/10 22:47 106sťák]

Odesláno

ještě otázečka jak by se to vyřešilo s těma konektorama,když tam budu mít jednotku z 1.6 neva když tam bude klapka a sání z 1.3?tím pádem i snímače z 1.3 pujde to???

[upravil dne 6/11/10 22:46 106sťák]

Odesláno

Pakliže budou mít snímače stejné hodnoty, tak to nevadí, ale to je otázka. Já osobně bych přehodil všechny snímače. Taky jsem uvažoval o změně motoru a prdím na to. Sraní s elektrikou, nelegálnost...

Odesláno

rozsekal nerozsekal... jak to bylo vám vysvětlovat nebudu :) stejne by mi nikdo nevěřil :D a me je to už uplně jedno... můj závěr je že to byl nejhorši kup co sem kdy provedl... takový skokana už bych si do baraku nevzal... jinak cena je 30 tis kč... za dvě hodiny už nebudu majitelem...

Odesláno

Ty seš taky kam vítr tam plášť, nedávno si psal jak je to super megarychlý auto a teďka najednou šrot a nejhorší kup co si udělal :-) Je jasný, že když si koupíš gti, tak nebude jezdit za 4,57563837l/100km jako moderní diesel, kterej sice třeba za tolik umí jezdit, ale ty motory jsou složitý, těžký (více zatěžujou podvozek, brzdy, atd.), více poruchový než benzín a při velkym servisu do toho nedáš 20 jako u benzinu, ale zahučíš do toho minimálně za pade ( vstřiky, čerpadlo, turbo, setrvák, ...).

Když budeš gti šlapat po krku, tak bude jezdit za 12. To je stará pravda, nikdo to nezpochybňuje, každej to ví a komu to jde proti srsti, tak si prostě takový auto nekoupí.

To auto za nic nemůže, jezdilo vcelku tak jak mělo s nějakym tim problémkem, kterej ale není tak složitý vyřešit (zap. lišta), za to že je teďka na díly a je z něj \"šrot\" může ten, kdo to naboural. Nejsou mi známy okolnosti tej nehody, ale do tej doby kdy budeš tajemnej jak hrad v karpatech, si každej bude myslet to, co je z toho nynějšího stavu auta očividný.

Tak :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...