Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já taky přemýšlím o nových pneu, ty co jsou na kolech mají pomálu 10let a je to děs, jsou v podstatě jen na vyzkoušení

jak se bude na kolech auto chovat. Mám tam 195/45/15, ale uvažuji i o 195/50/15, které jsem tam už také měl, nicméně

se mi ta guma už zdála dosti vysoká i obvod kola byl o skoro 10cm větší, což se projevilo i na dynamice vozu.

Zase 195/50/15 se dají sehnat v průměru o 400,-/ks. levněji, což na 4 pneu už není zanedbatelá částka.

2 FiFa_cze: Kolik tě vyšly ty Barum Bravuris 2 195/45 R15 od Jirku? Koukám na netu jsou cca od 1.250,-/ks. Díky :-)

Odesláno

Tak to jo, ja myslel, ze to je novy... A jsou OK? Co jsem tak četl tak na ty Barumky nadavaji, že jsou dost hlučný

v těchto rozměrech a tvrdosti, co je na tom pravdy?

Odesláno

JJ myslím, že pro 106 je tento rozměr, tedy 185/55/14 asi nejideálnější.

Dobře sedí, jede a ještě je to alespoň trochu komfortní :-)

Odesláno

Nevím o tom, že by byly barumky hlučné. Otec má na fábce ty samé jen v rozměru 205/45 r16 a hlučné vůbec nejsou. Ovšem na svém autě je ještě nemám, takže nevím. To by musel napsat jirka :)

Odesláno

no já letos kupoval nový pneu a dal jsem na sice neznámou značku,ale zatím spokojenost. jsou to pneu GENERAL ALTIMAX HP 185/55 R14. značka spadá pod Continental. Myslím,že rozměr je ideální a i bez posilovače nemám problém.

Odesláno

Já letos vyzkouším šípáky:-) GY Eagle F1 195x45xcyclones:aut Jinak pokud by někdo sháněl, budu mít na prodej zánovní Mišáky Pilot sport 195x50x15. Vzorek cca 6mm, pokud by někdo chtěl, změřím přesně a nafotím. Prodávám, protože byly ke kolům a s mojí výškou podvozku se profil 50 už nechtěl kamarádit:(

Odesláno

Tak to já pořád váhám jestli koupit 195/45 nebo 195/50 R15, rozdíl v ceně je celkem značný...

Ty 45 mi přijdou až moc tvrdé i když mám staré sjeté a dosti vytvrdlé za ty roky, tak přeci jen

ve výšce pneu je skoro 1cm rozdíl. Značku asi něco z Hankook, Semperit, Bridgestone or Vredestein.

Přeci jen aby to nehučelo, nemělo moc veliký valivý odpor a na mokru trochu drželo :-)

Nebo ušetřit a zkusit toho, ale opravdu nevím co od toho mohu očekávat:

http://www.pneunet.cz/pneu/23648/milestone-greensport-195-45-R-15-78-W-letni/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...